به همت خیران بنیاد نیکوکاری رهروان معرفت، روزانه ۵۰۰ تا ۱۵۰۰ پرس غذای گرم بین روزه داران نیازمند استان اصفهان توزیع میشود.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما،مرکز اصفهان؛آشپزخانه برکت این بنیاد نیکوکاری از دهه فاطمیه پارسال در شهرک جلوان اصفهان افتتاح شد و از آن زمان با مشارکت خیران به همت تعدادی بانو، روزانه دست کم ۲۰۰ پرس غذای گرم تهیه و بین نیازمندان مناطق کم برخوردار استان اصفهان در حال توزیع است.
تاکنون حدود ۲۰هزار پرس غذا در این آشپزخانه طبخ و در مناطق محروم این استان توزیع شده است.