رییس سازمان امور دانشجویان: ۷۰ درصد آشپزخانه دانشگاهها بین ۵۰ تا ۱۰۰ درصد صنعتی شد.
وی با اشاره به ارتقای سطح کیفی فضای خوابگاهها و غذای دانشجویی، خاطرنشان کرد: ساخت آشپزخانههای سلف سرویس و صنعتی سازی آشپزخانه دانشگاه ها، همچنین توسعه فضاهای ورزشی در این دولت به سرانجام رسید.
رییس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه نیمی از خوابگاهها در طرح ارتقای کیفی به شرایط بهتری رسیدند، گفت: ۷۰ درصد آشپزخانه دانشگاهها بین ۵۰ تا ۱۰۰ درصد صنعتی شد؛ در کنار این موضوع، سلامت روحی و روانی دانشجویان از طریق مراکز مشاوره و سلامت دانشگاهها در اولویت قرار دارد.
آقای دکتر صدیقی همچنین به الکترونیکی کردن خدمات دانشجویی اشاره کرد و گفت: جمعیت دانشجویان غیرایرانی در کشور توسعه ۳ و ۲ دهم برابری یافت که موجب ارتباط مؤثر علمی و فرهنگی ایران شد و به اقتصاد آموزش عالی کمک کرد.
معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری درباره طرحهایی که امروز افتتاح شد، یادآور شد: امروز ۵۳ طرح رفاهی در استانها و دانشگاهها افتتاح شد که شامل ۱۰ طرح ساخت خوابگاه، ۱۵ طرح فضای ورزشی سرپوشیده، ۱۹ طرح ورزشی روز باز و ۹ طرح رفاهی با متراژ ۶۹ هزار و ۵۰۷ مترمربع و اعتبار ۱۰۲ میلیارد تومان میشود.