با اسقرار سامانه سما در مدیریتهای شرکت توزیع برق فارس در فرمها و چک لیستهای کاغذی حذف شد.
حمیدرضا جلایر گفت: با استقرار این سامانه، بدلیل مکانیزه شدن تمامی فرایندها، فرمها و چک لیستهای کاغذی حذف شده که این امر گام مهمی در حفظ منابع طبیعی و محیط زیست کشور خواهد بود.
وی یادآورشد: این سامانه پس از ۳ سال تلاش و کوشش جمعی همکاران دفتر ایمنی در زمینه شناسایی و تدوین مشخصات فنی مورد نیاز و انطباق آن با شرح خدمات ابلاغ شده از طرف شرکت توانیر، در قالب یک سیستم نرم افزاری کاربردی نصب و راه اندازی شده است.
معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان فارس خاطرنشان کرد: با عملیاتی شدن سامانه سما، ضمن ایجاد بهره وری در کلیه فرایندهای مرتبط با سیستم مدیریت ایمنی، بهداشت و محیط زیست، شاهدکاهش خطاهای انسانی و بهبود شاخصهای مرتبط با حوادث بوده و خواهیم توانست آیندهای ایمن و مطلوب را برای مردم استان فراهم آوریم.
جلایر، در بخش دیگری از سخنان خود خواستار توجه به محیط زیست و حفاظت از پرندگان در هنگام اجرای شبکههای برق شد و گفت: بایستی در هنگام اجرای شبکهها به گونهای فعالیت کنیم تا محیط زیست و به ویژه پرندگان آسیب نبینند.
در پایان این مراسم از کارگران نمونه ایمنی و کارشناسان ایمنی برتر در سال ۹۹ و به صورت ویژه از علیرضا شکاری، کارگر فداکار مدیریت توزیع نیروی برق شهرستان داراب که به صورت فداکارانه از بروز حادثه سقوط کارگر سیمبان همکارش در شهر داراب جلوگیری نموده بود تجلیل شد.