بارشهای شبانه روز گذشته در استان سمنان میانگین بارش ها را از ۶۳ درصد به ۵۵ درصد کاهش داد.
وی افزود: در شبانه روز گذشته ، بیشترین بارش باران در تاش با ۵۸ میلیمتر، در ده صوفیان با ۲۳ میلیمتر، در سمنان با ۲۵ میلیمتر و در سرخه با ۳۰ میلیمتر ثبت شد.
حیدریان به معدل بارندگی در استان سمنان نسبت به سال گذشته هم اشاره کرد و گفت: میانگین بارندگی استان سمنان تا قبل از از بارندگی شبانه روز گذشته به نسبت پارسال از کاهش ۶۳ درصدی و بعد از بارندگی به ۵۵ درصد کاهش یافته است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان سمنان به آبگیری حوزههای تغذیه در استان هم اشاره و گفت: بارش باران در ارمیان شهرستان میامی باعث آبگیری دویست و پنجاه هزار مترمکعبی و در گرمسار و شاهرود نیز حوزه تغذیه این دو شهرستان به طور کامل آبگیری شد.
وی در پایان از پر شدن ۹۶ درصدی سد دامغان و ۹۷ درصدی سد مجن با بارش شبانه روز گذشته در استان سمنان خبرداد.