رئیس ستاد انتخابات استان تهران گفت: برای سه کرسی مجلس خبرگان رهبری این دوره از استان تهران، ۵۴ نفر ثبت نام کردند.
رئیس ستاد انتخابات استان تهران در این جلسه به وظایف کمیسیون بازرسی تبلیغات انتخابات خبرگان رهبری اشاره و اظهار کرد: طبق ماده ۱۹ آیین نامه اجرایی انتخابات مجلس خبرگان رهبری این کمیسیون تشکیل شده است.
حسن بیگی با اشاره به ثبت نام داوطلبان مجلس خبرگان رهبری طبق زمان قانونی از ۱۳ فروردین به مدت ۷ روز، تصریح کرد: برای سه کرسی مجلس خبرگان رهبری این دوره از استان تهران ۵۴ نفر ثبت نام کردند و در میاندورهای اول نیز که سال ۹۸ برگزار شد؛ ۱۴۳ نفر ثبت نام کردند.
وی در خصوص آمار ثبت نام شدگان داوطلبان مجلس خبرگان رهبری در استان تهران عنوان کرد: ۱۰۰ درصد ثبت نام شدهها از آقایان هستند و سن ۳۲ نفر آنها ۴۱ تا ۵۵ سال است، همه داوطلبان حوزوی هستند، ۵۷ درصد از میان ایثارگران شرکت کردند؛ ۷۲ درصد از ۵۴ نفر داوطلب، دارای سابقه داوطلبی ادوار گذشته میباشند.
به گفته رئیس ستاد انتخابات استان تهران؛ داوطلبان انتخابات خبرگان رهبری که لازم بود، برای آزمون به قم رفتند، پرونده داوطلبان از فرمانداریها به شورای نگهبان ارسال شده است و رسیدگی به صلاحیتها تا ۲۷ اردیبهشت ماه ادامه دارد.
حسن بیگی گفت: داوطلبان مجلس خبرگان رهبری از ۱۳ خرداد تا ۲۶ خرداد به مدت ۱۴ روز فرصت تبلیغ دارند و کمیسیون بازرسی تبلیغات انتخابات خبرگان رهبری بر همین اساس پیش بینی شده است.
وی افزود: تضمین برخورداری نامزدها از امکانات دولتی و همچنین برخورداری مساوی نامزدها از امکان تبلیغ در صدا و سیما از وظایف کمیسیون تبلیغات است؛ طی دو هفته فرصت تبلیغات اگر ستادها تخلفی مرتکب شوند، در این کمیسیون بررسی و به آنها ابلاغ میشود و یک نسخه از مکاتبات به مراجع نظارتی ارسال خواهد شد.