رئیس جمهور گفت: تعادل قیمت ارز، بالا بردن ارزش پول ملی و شرایط مناسب قیمت کالا از اهداف مهم دولت و بانک مرکزی است.
سرعت بخشیدن در تولید و واردات واکسن، تسریع در تخصیص اعتبار ارزی و ریالی از سوی بانک مرکزی، هماهنگی میان دستگاههای مختلف در داخل و نمایندگیهای ایران در خارج از کشور برای تسهیل واردات و استفاده وزارت بهداشت و درمان از ظرفیت بخش خصوصی برای واردات واکسن از جمله موضوعات مورد بحث درخصوص تامین واکسن بود.
رئیس جمهور با تاکید بر اولویت تهیه و تامین واکسن در برنامههای دولت گفت: مقابله با کرونا در گرو دو اصل رعایت دستورالعملها و واکسیناسیون است. همانطور که رعایت دستورالعملها وظیفه همه اقشار مردم است، دولت نیز تامین و ساخت واکسن را به عنوان اصل اول همه فعالیتهای خود تعیین کرده است.
اقای روحانی ادامه داد: دولت با اختصاص ارز لازم مشکل تامین منابع را برای خرید و واردات واکسن، حل کرده است و از این نظر هیچ یک از دستگاههای ذیربط نباید اجازه دهند تامین فوری واکسن در پیچ و خم مراحل اداری معطل شود و واکسن لازم طبق اولویتهای تعیین شده، در اختیار گروههای مختلف جامعه قرار گیرد. به دنبال تزریق به کادر درمان، افراد در گروههای سنی بیش از ۶۵ سال و افراد با بیماریهای زمینهای در اولویت ارائه خدمات قرار میگیرند.
گزارش بانک مرکزی از وضعیت بازار ارز و افق مثبت با توجه به تحولات مورد انتظار پیش رو، موضوع بعدی جلسه بود و استفاده از شرایط مساعد برای تعادل در بازار و واقعی شدن نرخ ارز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
رئیس جمهور با تاکید بر شکست دشمن در جنگ اقتصادی و اذعان آنان به بی نتیجه بودن سیاست فشار حداکثری گفت: با شکست دشمن در جنگ اقتصادی و نزدیک شدن به آستانه رفع تحریمها با توجه به مذاکرات اخیر، میتوان امیدوار بود که اقتصاد کشور به مسیر تعادل و شکوفایی سالهای ۹۳ تا ۹۶ بازگردد.
اقای روحانی با اشاره به سوءاستفاده عدهای در داخل و خارج از تحریم ها، اظهار داشت: این عده برای ممانعت از کاهش احتمالی نرخ ارز، کماکان به دنبال ایجاد مانع در برابر گشایشهای احتمالی و ایجاد هراس و ناامیدی در میان جامعه و مردم به ویژه فعالان اقتصادی هستند، ولی یکی از اهداف مهم دولت و بانک مرکزی، تعادل قیمت ارز، بالابردن ارزش پول ملی و شرایط مناسب قیمت کالا است.
رئیس جمهور تصریح کرد: بدون تردید با حفظ انسجام و هماهنگی در کشور میتوانیم در هفتههای آتی شاهد گشایشهای امیدبخش باشیم.