هماکنون پنج هزار نفر در استان چهارمحال و بختیاری از اقشار مختلف همیار طبیعت شدهاند.
آقای خاکپور افزود: هماکنون پنج هزار نفر در استان از اقشار مختلف همیار طبیعت شدهاند که از این تعداد ۷۰۰ همیار طبیعت در بحث اطفاءحریق جنگلها و مراتع فعالیت دارند.
وی با اشاره به اینکه سه هزار نفر از این تعداد دانشآموز هستند، گفت: یکهزار و ۳۰۰ نفر همیار طبیعت مروج و ۷۰۰ نفر همیار طبیعت محافظ هستند.
رییس اداره آموزش، ترویج و مشارکت مردمی ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه از سال ۹۴ شبکه دبیرخانه سازمانهای مردمنهاد منابع طبیعی در کشور فعال شده است، افزود: شبکهسازی گروهها به منظور ساماندهی به هیماران طبیعت است که از ابتدای امسال کار اطلاعرسانی و فرهنگسازی در خصوص شبکهسازی گروههای همیار در استان آغاز شد.
خاکپور به نقش همیاران طبیعت در زمینه اطلاعرسانی و آگاهی بخشی در حوزه کاهش تخریب، تصرف عرصههای منابع طبیعی، آتشسوزی اشاره کرد و گفت: این افراد در مناطق مختلف روستایی و مناطقی که ساکن هستند به تقویت اقدامات فرهنگی در حوزه حفاظت از منابع طبیعی میپردازند.
وی به نقش همیاران طبیعت در کاهش بروز آتشسوزی و همچنین پیشگیری از گسترش خسارت زیاد در زمان وقوع آتشسوزی اشاره کرد و گفت: مهمترین مشکل در حوزه حریق و خسارتهای حریق بحث اطلاعرسانی و حضور به موقع است که در این راستا تلفن امداد جنگل و مرتع با شمارههای ۱۳۹ و ۱۵۰۴ در استان به صورت ۲۴ ساعته فعال است همچنینبه منظور حمایت از این گروهها تامین تجهیزات انفرادی شامل لباس و کفش، چراغ قوه، اره ، آتشکوب دستی و قمقه آب مورد نیاز است.