با شیوع ویروس کرونا و خشکسالی در وسعت گردشگری استان، این صتعت استانی سه هزار میلیارد ریال متضرر شد.
مریم توسطی افزود: با توجه به اینکه صنعت گردشگری استان مرکزی به تازگی در مسیر رشد و توسعه قرار گرفته ، شیوع ویروس کرونا بسیاری از برنامهریزیهای این حوزه را برهم زد و خسارتهای چشمگیری به این حوزه وارد کرد که جبران برخی از آنها زمان بسیاری میبرد.
وی ادامه داد: مردم در شرایط کرونایی برای گردشگری و تفریح فضاهای روباز از جمله طبیعتگردی را به فضاهای تاریخی و فرهنگی که بیشتر سربسته هستند، ترجیح میدهند که این مهم باعث کسادی فعالیت فعالان این حوزه و بیکار شدن شمار قابل توجهی نیروی انسانی شده است.
رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان مرکزی اظهار داشت: با توجه به اینکه خطر شیوع کرونا همچنان در کشور و استان وجود دارد، از مسئولان نهادهای مختلف انتظار میرود نسبت به تامین امکانات و زیرساختهای فضاهای طبیعی از جمله دره گردو اراک اقدام نمایند تا شهروندان بتوانند با آرامش خاطر از این فضاها استفاده کنند.
توسطی بیان کرد: بخشهای مختلف گردشگری مانند اقامتگاههای بومگردی، موزهها، بازارهای تاریخی، هتلها و مسافرخانهها با شیوع کرونا و تعطیلی واحدها دچار خسارت شدند و باید برای جبران این مهم برنامهریزیهای کاربردی تدوین شود.
او خاطرنشان کرد: نامهنگاری با دستگاههای اجرایی مختلف برای کمک به بخش تأسیسات گردشگری در پرداخت مالیات، حق بیمه و هزینههای انرژی مصرفی انجام شده و انتظار میرود نهادهای مسئول نسبت به این مهم همکاری کنند.