برداشت گل محمدی از سطح ۲۷۶ هکتار از اراضی استان کرمانشاه آغاز شد.
منصور احمدی افزود: شهرستانهای کنگاور با ۱۵۰ هکتار، هرسین با ۶۵ هکتار و کرمانشاه با ۳۷ هکتار به ترتیب دارای بالاترین سطح زیرکشت گل محمدی در استان هستند.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه به فعالیت سه واحد صنایع تبدیلی در زمینه عرقیات گیاهی و گلاب گل محمدی اشاره کرد و گفت: این واحدها ظرفیت تولید بیش از ۲ هزار تن تولید را دارند.
وی افزود: گلاب، اسانس، غنچه و گلبرگ خشک از عمده محصولات گل محمدی اند.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: گلاب و اسانس حاصل از گل محمدی به کشورهای اروپایی و حوزه خلیج فارس صادر میشود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه کار برداشت محصول گل محمدی به دلیل خشکسالی امسال چند روز زودتر آغاز شد گفت:برداشت گل محمدی در کرمانشاه از اردیبهشت ماه آغاز و تا اوایل خرداد ادامه دارد.