تغییر کاربری مرغداریهای متروکه
واحدهای مرغداری متروک استان اصفهان میتوانند برای بازگشت به مدار تولید، تغییر کاربری دهند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه حدود ۴۰۰ واحد مرغداری استان در مدار تولید نیست گفت: مرغداریهایی که ظرفیت تولید کم دارند، فاصله آنها با جاده ها، شهرها و روستاها زیاد است و یا بازسازی آن توجیه اقتصادی ندارد جزو واحدهای متروک محسوب میشوند.
حسین ایراندوست افزود: پروانه واحدهایی که بازسازی آن توجیه اقتصادی ندارد باطل و یا به شاخههای دیگر دامپروری از جمله پرورش گوسفندو بلدرچین تغییر کاربری داده میشوند.
وی با بیان اینکه تلفات در سالنهای مدرن سه درصد و سنتی یا فرسوده ۲۰ درصد است گفت: با اضافه شدن سالنهای جدید و مدرن به چرخه تولید، میتوان رتبه دوم استان را در زمینه تولید مرغ گوشتی حفظ کرده و ظرفیت تولید را تا ۵۰ درصد افزایش داد.
ایراندوست افزود: در سالن صنعتی به ازای هریک کیلوگرم گوشت یک کیلو و ۷۰۰ گرم خوراک مصرف میشود، اما در سالنهای بهینه سازی نشده بیش از ۲ کیلو و ۵۰۰گرم دان مصرف میشود.