تاکنون در 200 هکتار از مزارع چهارمحال و بختیاری پیازکشت شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز چهارمحال و بختیاری، مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان گفت: در سال زراعی جاری پیاز به صورت ۱۰۰ درصد نشایی در 500 هکتار از زمین های کشاورزی چهارمحال و بختیاری کشت می شود.
محسن مهدوی افزود: کشت پیازبا ارقام زرد و سفید تا دهه سوم اردیبهشت در استان ادامه دارد.
به گفته وی، افزایش محصول، کاهش مصرف آب، یکنواختی فواصل کشت و حفظ بافت خاک از مزایای کشت نشایی است.
مدیر زراعت استان افزود: زمان برداشت پیاز در چهارمحال و بختیاری از اول تابستان آغاز می شود و بیشترین سطح زیر کشت پیاز در شهرستان بروجن است