معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: از تاریخ ۲۱ بهمن پارسال واکسیناسیون کرونا در گروههای هدف طبق سند ملی واکسیناسیون کرونا در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز شد و این روند به تناسب تحویل دوزهای مختلف واکسن، ادامه یافت.
وی از تکمیل روند واکسیناسیون بخش بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد و گفت: این روند در مراکز خصوصی تابعه دانشگاه با پوشش بیش از ۶۰ درصدی در حال اجراست و تا پایان این هفته این روند تکمیل خواهد شد.
آقای دکتر بهادری منفرد در ادامه توضیحاتی درباره اولویت وتقسیم بندی گروههای هدف واکسیناسیون ارایه داد و خاطرنشان کرد: گروههای هدف درچهار فاز طبق سند ملی واکسیناسیون کووید ۱۹ تعریف شده اند به این شکل که در فاز نخست که از زمستان سال ۹۹ آغاز شد، به ترتیب واکسیناسیون کارکنان بهداشت و درمان به عنوان خط مقدم مواجهه با کرونا، افراد بسیار پر خطر و سالمندان، مراکز نگهداری معلولین جسمی و حرکتی و جانبازان در دستور کار قرار گرفت.
وی تاکید کرد: در فاز دوم واکسیناسیون به ترتیب افراد بالای ۶۵ سال و افراد ۶۴ تا ۱۶ ساله دارای بیماری زمینهای واکسینه خواهند شد.
آقای دکتربهادری با بیان این که طبق نقشه ملی واکسیناسیون کووید در فاز سوم که از مرداد تا آذر سال ۱۴۰۰ انجام خواهد شد، افراد ساکن در مراکز پرتردد، افراد ۵۵ تا ۶۴ ساله بدون بیماری زمینه ای، مشاغل و خدمات ضروری شامل کارکنان بخش اداری نظام سلامت از گروههای هدف واکسیناسیون خواهند بود.
معاون امور بهداشتی دانشگاه از واکسیناسیون عمومی فاز چهارم کرونا در زمستان ۱۴۰۰ خبر داد.
وی در ادامه درباره افرادی که مقرر است بر اساس اولویتبندی سند ملی واکسیناسیون طی هفتههای آینده تزریق واکسن داشته باشند نیز عنوان کرد: اکنون قریب به ۸۵ درصد افراد تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پرونده الکترونیک سلامت دارند و در طول زمان شیوع کووید۱۹ با آنها تماس گرفته شده و مورد غربالگری تلفنی قرار گرفتند یا توصیههای لازم برای عدم ابتلا به بیماری به آنها شده است، بنابراین این افراد برای تزریق واکسن بر اساس اولویت بندی سند ملی واکسیناسیون کووید ۱۹، بدون نگرانی منتظر تماس همکاران مراکز خدمات جامع سلامت باشند.
آقای دکتر بهادری منفرد درباره افرادی که فاقد پرونده الکترونیک سلامت هستند نیز گفت: فراخوان ثبت نام و تشکیل پرونده این افراد از سوی وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی اعلام خواهد شد.
وی تأکید کرد: تا پایان فروردین سال ۱۴۰۰، به گروههای هدف (کادر بهداشت و درمان، بیماران خاص، بیماران سرطانی، پاکبانان و جانبازان) تعداد ۶۰۰۶۰ دوز واکسن کرونا تزریق شده است.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز با بیان این که تاکنون ۴ نوع واکسن کووید ۱۹ اسپوتنیک وی، سینوفارم، بهارات و آسترازنکا به دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور برای تزریق اختصاص داده شده تاکید کرد: از این میان واکسن سینوفارم به بیماران خاص توصیه شده است.