آمريکا در تبعيض و نژاد پرستي؛
ادامه اعتراضات در کاروليناي شمالي به تبعيض نژادي
اعتراضها در ایالت کارولینای شمالی آمریکا در واکنش به خشونت مرگبار پلیس علیه یک فرد سیاهپوست ادامه دارد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما ؛ اعتراضها در ایالت کارولینای شمالی آمریکا در واکنش به خشونت مرگبار پلیس علیه یک فرد سیاهپوست ادامه دارد.
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان. معترضان در ایالت کارولینای شمالی آمریکا خواستار پاسخگویی پلیس درباره قتل «اندرو براون جونیور»، مرد سیاهپوستی هستند که روز چهارشنبه بر اثر تیراندازی پلیس کشته شده بود. «الیزابت سیتی» از شهرهای ایالت کارولینای شمالی برای چهارمین روز متوالی شاهد برگزاری اعتراض بود. پلیس در زمان تیراندازی به دنبال اجرای حکم جلب بود. شاهدان میگویند پلیس به خودروی «اندرو براون جونیور» تیراندازی کرد، اما هیچ تیری از سمت خودروی براون شلیک نشده بود. اطلاعات مربوط به مکالمه بی سیم در مرکز فوریتهای آمریکا نشان میدهد فردی از پشت تیر خورده بود. خانواده براون خواستار آن است که پلیس تصاویر دوربینهای متصل به بدن ماموران پلیس را منتشر کند. کلانتر الیزابت سیتی روز شنبه ویدئویی را در رسانههای اجتماعی منتشر کرد و گفت وی نیز خواستار انتشار تصاویر است.
«تامی وُتن» کلانتر منطقه پسکوتانک در ایالت کارولینای شمالی گفت: از آنجا که ما خواستار شفافیت هستیم درخواست میکنیم که تصاویر دوربین متصل به بدن ماموران پلیس، منتشر شود. برخی افراد به دروغ مدعی شدند که دفتر من اختیار انتشار این تصاویر را دارد، در حالی که این گفته درست نیست. تنها یک قاضی میتواند با صدور حکم اجازه انتشار تصاویر دوربینهای متصل به بدن ماموران را صادر کند. به همین علت است که من از دایره آگاهی ایالت کارولینای شمالی میخواهم که برای من تایید کنند انتشار این ویدئو باعث تضعیف تحقیقات آنها نخواهد شد. زمانی که من این تایید را دریافت کنم از دادگاه درخواست میکنیم که مجوز انتشار ویدئو را صادر کند».
خبرنگار سی ان ان گفت:د ر پی این تیراندازی برخی ماموران به مرخصی اجباری فرستاده شدند. سه نفر از ماموران نیز برای همیشه از اداره پلیس کنار گذاشته شدند. در ایالت مینه سوتا، بسیاری از افراد از محکومیت «درک شووین» و شروع تحقیق فدرال درباره عملکرد پلیس مینیاپولیس استقبال کردند، اما کسانی هستند که میگویند این اقدامات کفایت نمیکند، چون آمریکاییهای آفریقایی تبار همچنان هدف خشونتهای پلیس قرار میگیرند.