کشت پیاز در 500 هکتار از مزارع چهارمحال و بختیاری آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز چهارمحال و بختیاری، مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان گفت: کشت پیاز در چهارمحال و بختیاری به صورت ۱۰۰ درصد نشایی انجام میشود.
محسن مهدوی افزود: کشت پیازبا ارقام زرد و سفید تا دهه سوم اردیبهشت در استان ادامه دارد.
به گفته وی، افزایش محصول، کاهش مصرف آب، یکنواختی فواصل کشت و حفظ بافت خاک از مزایای کشت نشایی است.
مدیر زراعت استان افزود: زمان برداشت پیاز در چهارمحال و بختیاری از اول تابستان آغاز می شود و بیشترین سطح زیر کشت پیاز در شهرستان بروجن است