به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس در جلسه کمیته پیشگیری از بحران استان گفت: با توجه به ضرورت ساماندهی نحوه توزیع گوشت مرغ در سطح خرده، مقرر شد از این پس، همه کشتارگاهها لیست توزیع گوشت مرغ توسط عاملین را ثبت کنند.
ظفر افشون افزود: کشتارگاهها باید با ذکر مشخصات کامل خودروهای حمل، شهرستان مقصد و اسامی صنوف شامل مغازههای خردهفروشی، رستورانها، بیرون برها و فست فودها، کارخانجات فرآوری، بیمارستانها و پادگانها را به معاونت بازرسی سازمان صمت استان تحویل دهند.
معاون استاندار فارس گفت: با بررسی این فهرستها توسط بازرسان سازمان صمت، بسیج اصناف، اتاق اصناف و اتحادیه صنفی فروشندگان مرغ بازرسیهای گسترده در سطح استان انجام و با متخلفان برخورد قانونی میشود.
افشون افزود: هدف از این ساماندهی و تشدید نظارتها تأمین گوشت مرغ مورد نیاز مردم با قیمتهای مصوب است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس خاطرنشان کرد: همه مرغداران مکلف هستند هر کیلوگرم مرغ زنده را با قیمت مصوب ۱۷ هزار و یکصد تومان به کشتارگاهها ارائه کنند.
وی ادامه داد: کشتارگاهها نیز مکلفند هرکیلوگرم مرغ گرم آماده طبخ را درب کشتارگاه به قیمت ۲۳ هزار و ۳۰۰ تومان و مغازههای مرغ فروشی نیز هرکیلوگرم مرغ گرم را به قیمت ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان به فروش برسانند.
افشون تاکید کرد: در صورت تخلف نسبت به قیمتهای مصوب و یا خودداری از فروش و یا اقدام واحدهای صنفی به قطعهبندی مرغ به شدت با متخلفان برخورد قانونی صورت میگیرد.
وی در خصوص امکان نظارت قانونی بر فعالیت حق العمل کارها و عاملان بیان داشت: دستگاههای اجرایی در صدد ساماندهی این فعالان اقتصادی هستند و با ساماندهی آنها هیچ کشتارگاهی اجازه ارائه خدمات به این افراد را نخواهد داشت.
افشون افزود: از زمان ابلاغ مبالغ مصوب از طرف قرارگاه ساماندهی مرغ کشور تاکنون روند عرضه گوشت مرغ در بازار صعودی بوده است؛ از این رو، مردم استان نگرانی از بابت تامین گوشت مرغ نداشته باشند.
معاون استاندار فارس تاکید کرد: با پیگیری و تدابیر اتخاذ شده به دنبال افزایش میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغداری هستیم تا در ماههای آتی با مشکلی مواجه نشویم.
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت:در اردیبهشتماه جاری، ۶۳۷ تن گوشت مرغ در کشتارگاههای سراسر استان تولید و روانه بازار شده است.
وی ادامه داد: نیاز معمولی بازار گوشت مرغ در سطح استان فارس به صورت روزانه بین ۳۵۰ تا حداکثر ۴۰۰ تن بوده است که شامگاه جمعه بیش از یک و نیم برابر متوسط مصرف، گوشت مرغ در استان کشتار و روانه بازار شده است.