یکی از سرداران سپاه اسلام موفق به دریافت لقب فاتح خیبر جبهه مقاومت شده است.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در کنار ارتش جمهوری اسلامی ایران یکی از بازوهای اقتدار ایران اسلامی است که روز به روز خود را برای حراست از انقلاب و دفاع از منافع کشور تقویت میکند. فداکاریهای سپاه برای مردم و حفظ ایران و انقلاب یکی و دو تا نیست و باید بسیار تلاش شود تا این خدمات شمرده شود. این نیرو در بازههای زمانی مختلف و در مقاطع حساس چه برای ایستادگی در برابر دشمنی که بیش از ۴۰ سال تلاش کرده تا انقلاب ملت ایران را نابود کند و چه در زمانی که بلایای طبیعی پيش آمده است در میدان حضور دارد تا در هر لحظه ثابت کند اقتدار ایران اسلامی بازیچه نیست.
سپاه پیشتاز در عرصه دفاع از کشور و ملت ایران اسلامی
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از همان بدو تاسیس در دوم اردیبهشت سال ۱۳۵۸ همواره کوشید تا کشورمان را از گزند همه بلایا حفظ کند. سپاه در ابتدا به جنگ ضد انقلاب در کردستان و غرب کشور رفت و با کمک ارتش جمهوری اسلامی ایران آنها را شکست داد. البته سپاه در آن زمان فقط با دشمن خارجی درگیر نبود بلکه مقابله با منافقین و گروههای ضد انقلاب فعال در داخل کشور هم درگیر بود. پس از آن بود که سپاه و ارتش و بسیج به جنگ صدام بعثی و استکبار جهانی رفتند تا نگذارند ذرهای از خاک پاک میهن اسلامی ایران به پای این دشمنان خونخوار بچسبد.
برهه جنگ تحمیلی با همه سختیها گذشت و بسیاری از سپاهیان خالص و بی ریا همچون باکری ها، زین الدین ها، همت ها، خرازیها به فیض شهادت و برخی دیگر نیز به درجه جانبازی نائل شدند . بسیاری از سپاهیان حاضر در جبههها همچون شهید حسن طهرانی مقدم از همان زمان حضور در جنگ تحمیلی با خلاقیت خود توانستند بسیاری از نداشتههای ما که تحریم بودیم را هم بسازند و ایران اسلامی بشود خودکفا در حوزههای دفاعی و نظامی.
سپاه پاسداران؛ ساخت و ساز ایران برای قدرتمند شدن
جنگ که تمام شد؛ سپاه، ارتش، وزارت دفاع، بسیج و همه مردم دست به دست هم دادند تا ایران را دوباره بازسازی کنند. سپاه نیز با تاسیس قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء وارد کار سازندگی و عمران ایران اسلامی شد و به دولت و سایر نهادها کمک کرد تا کشورمان را بهتر از دیروز بسازند.
حاصل آن هم شد ساخت و سازهای مختلف همچون سدها، پل ها، کارخانه ها، راهها و بسیاری دیگر. امروزه سپاه در عرصه ساخت و ساز ایران اسلامی به قدرتی رسیده است که بسیاری از پروژههای مهم کشور نیز با کمک سپاه به دولت طراحی و ساخته میشوند تا کشورمان بیش از پیش آباد شود.
قدرت موشکی غرب آسیا کیست؟
طراحی و ساخت موشکهای مختلف در بردهای گوناگون از دیگر دستاوردهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که امروزه ایران را به بیخ گوش تل آویو رسانده و آنها را به هذیان گویی وادار کرده است. هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از همان روزهای جنگ تحمیلی و با ابتکار شهید حسن طهرانی مقدم وارد کار طراحی و ساخت موشکهای مختلف شد و تا امروز که ۱۰ سال از شهادت او میگذرد ایران اسلامی همه نوع موشک برای دفاع از خود را در اختیار دارد.
این توانمندی نیز به حدی از قدرت رسیده است که پس از رونمایی هر موشک جدید استکبار جهانی مانند رژیم صهیونیستی و آمریکا و برخی از متحدان آنها را به ترس و لرز میاندازد.
دفاع از حرم تا شکست کمر تکفیر و تزویر
با حضور گروهک تروریستی داعش در سالهای اخیر و کشتار مسلمانان و افراد بی گناه در منطقه، این سپاه بود که به جنگ این گروهک ضد اسلامی و ضد مردمی رفت تا سایه شوم تهدید را از منطقه بردارد. سردارانی همچون شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید حاج حسین همدانی و بسیاری دیگر کمر همت را بستند و به جنگ داعش رفتند تا شر آن را کم کنند.
بالاخره با تقدیم شهدا و جانبازان بسیاری پایان این پدیده شوم روز ۳۰ آبان ۱۳۹۶ در نامهای از سوی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به رهبر انقلاب و فرمانده کل قوا اعلام شد و مردم کشورهای منطقه جشن پیروزی گرفتند. اما در این میان از برخی همچون سردار جانباز محمدعلی حقبین که چند روز قبل به همرزمان شهيدش پيوست کمتر صحبتی به میان آمده است.
فاتح خیبر جبهه مقاومت کیست؟
سردار جانباز محمد علی حق بین یکی از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که چند روز پیش به همرزمان شهيدش پيوست در سال ۱۳۴۵ در روستای تازهآباد شهرستان لنگرود متولد شد. دوران ابتدایی و دبیرستان را در زادگاهش گذراند و هنگامی که نوجوانی ۱۶ ساله بود در بهار سال ۱۳۶۱ به عنوان نیروی امدادی عضو تیپ ۲۵ کربلا شد و با کسب مهارتهای رزمی به عنوان یک رزمنده فعالیتش را ادامه داد. محمد علی یکسال بعد در سال ۱۳۶۲ در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ثبتنام کرد و به همراه تیپ قدس گیلان به عنوان فرمانده گروهان عمار در عملیاتهای متعدد پاکسازی کردستان و چند مأموریت برون مرزی حضور پیداکرد.
وی از اواخر سال ۱۳۶۴ تا ابتدای سال ۱۳۶۷ جانشین فرماندهان گردان کمیل، شهیدان حسن رضوانخواه و محمد اصغری خواه بود و پس از شهادت شهید اصغری خواه با حکم فرمانده لشکر قدس، فرمانده گردان کمیل شد و تا سال ۱۳۷۶ فرمانده گردان بود. پس از آن مسئول عملیات تیپ ۲ لشکر و یک سال و نیم بعد، مسئول ستاد تیپ شد، مسئولیتی که تا سال ۱۳۸۰ ادامه داشت. در این دوره با فعالیتهای تیپ در کردستان، احزاب قدرت خود را از دست دادند و امنیت پایدار به کردستان برگشت.
سردار حقبین از سال ۱۳۸۲ تا سال ۱۳۸۶ به ترتیب مسئولیتهای لجستیک لشکر، جانشینی و فرماندهی تیپ را برعهده گرفت. سال ۱۳۸۶ با ارتقای تیپ به لشکر، به سمت فرماندهی لشکر پیاده قدس گیلان منصوب شد و ۱۰ سال در این مسئولیت خدمت کرد. از سال ۱۳۹۱ که گروه پژاک و پ. ک. ک در منطقه شمال غرب ارومیه، برخی از روستاهای ایران را تصرف کردند این لشکر به فرماندهی سردار حقبین، با تجربهای که در دوران جنگ در منطقه کردستان داشت توانست در کنار دیگر یگانهای رزم، در یک دوره پنجساله، تحت فرماندهی قرارگاه حمزه سیدالشهدا، پژاک و پ. ک. ک را وادار به عقبنشینی کند.
بعد از شروع فعالیتهای گروههای تروریستی تکفیری در سوریه، لشکر قدس گیلان مأموریت یافت به مصاف نیروهای تروریست برود. عملیات برجسته این لشکر در تاریخ ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ تحت عنوان نصر ۲ بود که رزمندگان لشکر، منطقه شیعهنشین نبل الزهرا را پس از ۴ سال محاصره از دست تروریستها پس گرفتند و ۵۵ هزار نفر مردم شیعه در محاصره را آزاد کردند. عملیاتی که سردار شهید حاج قاسم سلیمانی پس از آن، بر دست و صورت سردار حقبین فرمانده لشکر قدس گیلان بوسه زد و این عملیات را «فتح خیبر» نامید و فرمود: «ما چهار سال پشت این در گیر کرده بودیم.» در سال ۱۳۹۸ سردار حقبین مفتخر به دریافت نشان فتح ۳ شد. او در آخرین مسئولیتی که بر عهده داشت بهعنوان مسئول اداره رزمی تخصصی معاونت آموزش کل سپاه فعالیت میکرد.
سرانجام این سردار رشید جبهه اسلام بر اثر ابتلای به ویروس منحوس کرونا و اثرات ناشی از جانبازی روز ۳۱ فروردین امسال دعوت حق را لبیک گفت و به دیدار معبود و یاران شهیدش شتافت.
خاطره سردار حق بین از سردار سلیمانی
سردار حق بین پس از شهادت سردار سلیمانی در مصاحبهای درباره این سردار رشید جبهه اسلام گفت: سردار سلیمانی یکی از فرماندهان برجسته دوران دفاع مقدس بود و بعد جنگ هم با این شهید نشست و برخاستهایی داشتم، اما اوج همکاری من با حاج قاسم سلیمانی پیرامون ماجرای سوریه و عراق بود. بعد از شکلگیری داعش، یگانهایی از نیروی زمینی سپاه و قرارگاه امام حسین (ع) به عراق و سوریه اعزام شدند و فرماندهی مستقیم یا غیرمستقیم نبرد در جبهه مقاومت با سردار سلیمانی بود. وسعت فعالیت سردار بسیار زیاد بود و علاوه بر فعالیتهای نظامی، در تصمیمات سیاسی برخی از کشورهای غرب آسیا هم نقش ویژهای ایفا میکرد. حاج قاسم در اغلب جلسات طراحی قبل از عملیات در سوریه و عراق، حضور داشت، اما تنها در عملیات آزادسازی شهر البوکمال در شرق دیرالزور فرمانده مستقیم میدان بود.
وی ادامه داد: گروه تروریستی داعش تکتیراندازان ماهری دارد؛ در یکی از عملیات و بعد از بازپسگیری محور موردنظر، حاج قاسم برای مشاهده میدانی به منطقه آمد. تکتیرانداز داعشی که از مدتها قبل در ساختمان محلی استتار کرده بود، از حجم ماشینهای در صحنه فهمید که یک مقام عالیرتبه برای بازدید منطقه آمده است. چند ثانیه بعد از آنکه حاج قاسم با دوربین منطقه را رصد کرد، تیری با فاصله بسیار اندک به لبه دیوار برخورد کرد و شانس آوردیم که در آن موقع ایشان شهید نشدند.
نقل است که سردار سلیمانی پس از آزادسازی شهرهای نبل الزهراء به نشانه تقدیر از سردار حق بین دست او را میبوسد.