در سفر استاندار مرکزی به شهرستان ساوه مسایل و مشکلات واحدهای تولیدی شهر صنعتی کاوه بررسی شد .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ استاندار مرکزی در جلسه بررسی مسایل و مشکلات واحدهای تولیدی در شهر صنعتی کاوه گفت: تامین برق واحدهای تولیدی در شهر صنعتی کاوه به عنوان یک زیر ساخت اساسی موجب رونق تولید و خودکفایی اقتصادی خواهد شد.
سیدعلی آقازاده افزود: با ایجاد دو پست برق از طریق فاینانس و به صورت مشارکتی تا سال اینده زمینههای ایجاد یکصد واحد صنعتی را در شهر صنعتی کاوه مهیا خواهد کرد
او کمبود برق در حوزه شهر صنعتی و منطق ویژه اقتصادی کاوه را از موانع بر سر راه تولید برشمرد و ادامه داد: در این راستا تلاش خواهیم کرد با بهرهگیری از ظرفیت بخش خصوصی و مشارکت صنایع نسبت به تامین برق مورد نیاز کارخانهها اقداماتی را در دستور کار قرار دهیم تا به نحو شایسته از تولیدات و اشتغال منطقه حمایت شود.
استاندار مرکزی در خصوص تامین مسکن کارگران نیز اضافه کرد: با در نظر گرفتن و جانمایی زمین در محدودهی طرح جامع شهری و از طریق طرح اقدام ملی مسکن اداره راه و شهرسازی میتوان با اوالویت نیروهای بومی در ساوه و کارگران، مسکن مورد نیاز آنان را تامین کرد.
امام جمعه ساوه هم در این جلسه گفت: گفت: حضور مستمر و میدانی مدیران استانی در شهرستان و پیگیری عملی مشکلات در حوزهی تولید میتواند به تحقق شعار سال در رفع موانع تولید کمک دو چندانی نماید.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: مجلس در لایحه بودجه سال جاری برای محرومیت زدایی در کشور ۱۹ هزار میلیارد تومان اختصاص داده است که سهم
شهرستانهای ساوه و زرندیه براساس شاخصهای جمعیت ۹۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
حجت الاسلام سبزی بااشاره به مشکلات تردد کارگران شهر صنعتی کاوه افزود: ترافیک صبحگاهی و معطلیهای هر روزهی کارگران در جاده شهر صنعتی نیازمند احداث محوری جایگزین در حدفاصل بیمارستان چمران تا این شهر صنعتی را ضروری کرده است.
او یکی از زیرساختهای اساسی در شهرستان صنعتی ساوه را تامین مسکن کارگران بیان کرد و گفت: با وجود نرخ پایین بیکاری در این شهرستان، کارگرانی که از سایر شهرهای کشور برای فعالیت در واحدهای تولیدی به ساوه میآیند به دلیل هزینههای بالای اجاره یا خرید مسکن، نمیتوانند به فعالیت خود ادامه دهند و همین مساله سبب شده تا بسیاری از کارخانهها با کمبود نیروی کار مواجه شوند.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکز یهم گفت: در پایان فروردین ماه میزان بار ثبت شده در شهر صنعتی کاوه نسبت به بازه زمانی سال گذشته، ۱۹درصد رشد داشته که نشان از افزایش تولید را دارد
اله داد با اشاره به وضعیت کاهش نزولات اسمانی افزود: با روند موجود در تابستان امسال با خاموشیهای مکرر روبه رو خواهیم شد و مدیران صنایع برای جلوگیری از این معضل باید همکاری لازم را در صرفه جویی برق مصرفی از طریق استراحت یک روز در هفته و کاهش بار مصرفی، برنامه ریزی کنند
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و شهر صنعتی کاوه نیز گفت:این شهر صنعتی از امکانات خوبی در حوزه زیر ساختی برخوردار است و تنها مانع پیش رو احداث پست برق است. اگر به دنبال تولید و اشتغال هستیم باید کمبود زیرساختها بویژه برق در دستور کار قرار گیرد تا مانعی برای سرمایه گذاری نباشد.
هاشمی به تصویب طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی کاوه در سال گذشته اشاره کرد و افزود: واگذاری دهکده لجستیک یکی از نیازهای این منطقه در حوزه واردات و صادرات است که برای تحقق آن با توجه به دستور وزیر راه و شهرسازی، نیازمند تعیین کارشناس و برآورد قیمت نهایی هستیم
وی افزود: کمبود نیروی کار یکی از دغدغههای صاحبان صنایع است و نشان میدهد نرخ بیکاری در این شهرستان نزدیک به صفر است و به نظر میرسد برای جذب نیروی کار از سایر نقاط کشور در این شهر صنعتی نیازمند تامین زیرساختهایی نظیر مسکن هستیم.
استاندار مرکزی همچنین در ادامهی سفر خود ضمن بازدید از سه واحد صنعتی و تولیدی، کلنگ عملیات اجرایی پروژه تولید رنگ آستر خودرو را در یک واحد صنعتی با سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد تومان و ظرفیت اشتغال ۴۰۰ نفر در فاز اول و افزایش آن به دو هزا ر نفر برای نخستین بار در شهرستان ساوه به زمین زد.
بازدید ازروند احداث واحدهای طرح اقدام ملی مسکن و افتتاح خانه صنعت، معدن و تجارت از دیگر برنامههای سفر استاندار مرکزی به شهرستان ساوه بود.