خط دوم بازیافت پسماند امسال به بهره برداری می رسد
سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم، با اشاره به راه اندازی خط دوم بازیافت در سال جاری گفت: خط یک در حال حاضر با ظرفیت بازیافت روزانه ۳۰۰ تن پسماند در حال فعالیت است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم، سید عبدالله میرابراهیمی، سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم، امروز در نشست رسانهای که به مناسبت روز جهانی زمین پاک شهرداری قم برگزار شد گفت: خط اول بازیافت مواد پسماند با ظرفیت روزانه ۳۰۰ تن با اعتباری بالغ بر ۸۸ میلیارد ریال راه اندازی شده و در کنار راه اندازی کارخانه پردازش و انتقال ریجکت در سایت البرز در حال فعالیت میباشد و خط دوم این مجموعه نیز در سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.
سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم با اشاره به اهمیت توجه به منابع طبیعی ومحیط زیست، اظهار داشت: بیش از ۹۰ درصد از فعالیتها و ماموریتهای اصلی و تخصصی این سازمان در حوزه حفظ و حراست از منابع طبیعی و محیط زیست در بخش زمین و هوا تعریف شده است.
وی میانگین تولید زباله در سال ۱۳۹۹ را به صورت روزانه عددی بالغ بر ۶۴۰ تن اعلام و خاطرنشان کرد: تولید زباله نسبت به سال ۹۲ کاهش ۱۰ الی ۱۵ درصدی داشته و در حال حاضر با به کارگیری ۲۵۰ دستگاه ماشین آلات مکانیزه و نیمه مکانیزه جمع آوری زباله به صورت روزانه از سطح شهر انجام میشوند.
میرابراهیمی از راه اندازی و بهره برداری سامانه هوشمند مدیریت و جمع آوری پسماند خشک به نام زیپاک خبر داد و افزود: هدف از راه اندازی این سامانه حمایت از محیط زیست و یکپارچه سازی و متمرکز سازی تحویل پسماند خشک به غرفهها و رانندگان بوده است.
وی بهره برداری از سیستم خط بازیافت مواد پسماند با ظرفیت روزانه ۳۰۰ تن را نیز مطرح و بیان کرد: این خط با اعتباری بالغ بر ۸۸ میلیارد ریال راه اندازی شده و در کنار راه اندازی کارخانه پردازش و انتقال ریجکت در سایت البرز در حال کار است و خط دوم این مجموعه نیز در سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.
وی سپس به افتتاح دستگاه امحاء پسماندهای پزشکی در ماه آینده نیز اشاره کرد و یادآور شد: با رایزنیها و پیگیریهای انجام شده این دستگاه به شهر قم منتقل شد و مراحل نصب آن در حال انجام است و میتواند روزانه ۱۰ تن پسماندهای پزشکی را با اشعه ماکروویو بی خطر سازی نموده و از آلودگیهای عفونی این پسماندها جلوگیری کند.