کارگردان «احضار» از هدف و حواشی پیش آمده برای این مجموعه تلویزیونی گفت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ این شبها مجموعهای روی آنتن شبکه یک سیما میرود که جزو بحث بر انگیزترین سریالهای رمضانی رسانه ملی در سال ۱۴۰۰ است. کارگردانی این اثر بر عهده آقای علیرضا افخمی است. کارگردانی که آثاری، چون او یک فرشته بود و پنج کیلو متر تا بهشت را در کارنامه کاری دارد و همواره علاقهمند به سبک ماورایی بوده است.
خانه مینو فالگیر این مجموعه تلویزیونی و عمه یکی از شخصیتهای داستان محلی بود که مهمان آن شدیم تا از پشت صحنه این مجموعه تلویزیونی بنویسیم.
خانم افسانه چهره آزاد که در حال مرور دیالوگ هایش است میگوید: من بسیار خوشحالم که در این مجموعه تلویزیونی ایفای نقش میکنم و امیدوارم همه از دیدن آن لذت ببرند.
وی درباره شخصیت خودش گفت: این شخصیت خیلی برای من جذاب است. وقتی این نقش به من پیشنهاد شد از آن استقبال کردم. کار با آقای افخمی برایم جذاب بود و عوامل پشت صحنه بسیار حرفهای هستند.
وی ادامه داد: کار در شرایط کرونایی بسیار سخت است و تلاش کردیم با وجود تمام سختیها مجموعه قابل قبولی ارائه دهیم.
وی درباره کیفیت کار گفت: بهتر است مردم تا پایان مجموعه تلویزیونی را ببینند و آنگاه درباره آن صحبت کنم.
آقای علیرضا افخمی در یکی دیگر از مکانهای مجموعه تلویزیونی مشغول تمرین با بازیگران جوان است.
دقایقی پای صحبتهای آقای افخمی نشستیم تا از مجموعه تلویزیونی احضار برایمان بگوید.
وی درباره قصه احضار گفت: تلاش ما این بوده داستان پر پیچ و خم و پر از اتفاق و حادثه به تصویر بکشیم داستان حول و حوش یک داستان ماورایی اتفاق میافتد و محوریت آن راجع به شرکت شخصیتهای ما در مجالس احضار است که این اتفاقات عواقبی برای شخصیتها دارد که با پیش رفتن داستان مخاطب متوجه آنها خواهد شد.
آقای افخمی درباره مستند بودن یا نبودن اتفاقات این مجموعه تلویزیونی ادامه داد: مستند به معنای اینکه ما مجالس احضار واقعی را در نظر گرفته باشیم یا مبنای داستان قرار داده باشیم نداریم.
این کارگردان درباره انتقاداتی که به لوگوی این مجموعه تلویزیونی شد ادامه داد: صحبتهایی درباره لوگو شد از این دست که وجود چشم جهان بین که نمادی از فراماسونری است در آن قرار دارد. من هم گفتم که این مسأله با مجموعه تلویزیونی ما انطباق دارد. مجموعه تلویزیونی در واقع میگوید حضور یا برپایی هرگونه از این دست مجالس سری و مخفی بسیار میتواند مخرب باشد و برای خود افراد و خانواده برپا کنندگان و اعضای این مجالس تبعات ویرانگر داشته باشد.
وی افزود: من فکر میکردم کسانی که به فراماسونری اعتقاد دارند یا وابسته هستند ممکن است ناراحت شوند، اما اگر کسی نه به مجلس احضار یا به گناه آلود بودن چنین مجالسی اعتقاد داشته باشد و فراماسونری را هم قبول نداشته باشد ترکیب مضمون مجموعه تلویزیونی و لوگوی آن برایش ناخوشایند نخواهد بود. چنین افرادی مفهوم لوگو مجموعه تلویزیونی را هم میفهمند. اما این عکس العملهایی که دیدم از جانب برخی بود که به این مسائل اعتقاد ندارند و فراماسون هم نیستند و این برایم عجیب بود.
وی درباره انتقادات وارد شده به مجموعه تلویزیونی افزود: مجموعههای تلویزیونی که ما میسازیم اصولا وقتی با تماشاگران انبوه با انواع نظرات روبرو میشود عدهای موافق یا مخالف خواهد بود و ما هم آماده پاسخگویی به نقدها و نظراتشان هستیم.
امیدواریم زحمات گروه مورد توجه مخاطبان قرار بگیرد.
تصویر برداری سکانسی با حضور افسانه چهره آزاد آغاز میشود. سکانسی که ارواح به آن فضای متفاوتی داده اند...
مجموعه تلویزیونی ۳۰ قسمتی "احضار" به تهیهکنندگی آقای محمودرضا تخشید محصول مرکز سیما فیلم است که شبهای ماه مبارک رمضان حوالی ساعت ۲۲:۱۵ روی آنتن شبکه یک میرود.
گزارش از سحر قناعتی