چگونه می توان از گرسنگی زیاد در ماه رمضان جلوگیری کرد؟
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد؛ برنامه غذایی در ماه رمضان باید طوری تنظیم شود که بر روی وزن طبیعی تأثیر زیادی نداشته باشد و اگر وزن بدن درحال افزایش یا کاهش بود به این معناست که رژیم غذایی درستی انتخاب نشده است.
متخصصان و پزشکان معتقدند، برنامه غذایی در ماه مبارک رمضان نباید نسبت به قبل خیلی تغییرآنچنانی داشته باشد و باید طوری تنظیم شود که بر روی وزن طبیعی تأثیر زیادی نداشته باشد.
با توجه به ساعات طولانی گرسنگی در روز، باید غذاهایی را مصرف کرد که به کندی و دیر هضم می شوند تا انرژی لازم برای بدن را حفظ کنند و کمتر احساس گرسنگی شود.
حبوبات و غلات مثل جو، گندم، جو دوسر، لوبیا، عدس، آرد سبوس دار ، برنج با پوست در دسته غذاهای دیرهضم و غذاهایی که حاوی قند و آرد سفید هستند، زود هضم شمرده میشوند.
بعضی خوراکی ها مثل کلم بوکلی، گل کلم، اسفناج، لوبیاسفید و نخود برای رژیم لاغری در نظرگرفته می شوند که میتوانند برای کسانی که قصد دارند وزن خود را کم کنند و میزان کمتری خوراکی بخورند و زمان احساس گرسنگی کمتری داشته باشند، استفاده شوند.
بروکلی برای کاهش وزن، غذایی بسیار مناسب است که میتوان از آن در سوپ های مختلف استفاده و مواد مغذی آن را دریافت کرد.
وجود فیبر و اضافه کردن آن به رژیم غذایی هم مفید است که در گل کلم به وفور یافت می شود.
اسفناج هم مواد مغذی بسیار زیادی دارد که بهترین راه استفاده از آن، این است که آن را به سالاد اضافه کرد.
لوبیاها منبع سرشاری از فیبر هستند بخصوص لوبیا سفید فیبر بسیار بالایی دارد و جز کلیدی برای سلامت معده و روده بشمار می رود.
نخود هم مقدار زیادی از فیبر و پروتئین دارد که به سیری کمک می کند و از منابع سرشار اسید آمینه، تریپتوفان و سرتونین به شمار می رود و نقش مهمی درتنظیم خلق و خو و خواب دارد.