چگونه در دوران کرونا تغذیه سالم داشته باشیم؟
تغذیه سالم داشتن در دوران کرونا چه راهکارهایی دارد؟
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، متخصص تغذیه گفت: مراقبتهای تغذیهای جهت کاهش احتمال ابتلا به ویروس کرونا یا کاهش عوارض ناشی از آن، در جریان ابتلا به این ویروس و دوران نقاهت، ضروری هستند.
خدیجه رحمانی اظهار داشت: همهگیری کرونا موجب بروز تغییراتی در شیوه زندگی همه جوامع شده است. چاقی و اضافه وزن از جمله عوامل خطرناکی هستند که سلامت انسانها را تهدید میکنند.
رحمانی افزود: مراقبتهای تغذیهای برای کاهش احتمال ابتلا به ویروس کرونا یا کاهش عوارض ناشی از آن، در جریان ابتلا به این ویروس و دوران نقاهت ضروری است.
او گفت: افراد باید برنامه غذایی خوبی را برای خود در نظر بگیرند. بهتر است از میوه و سبزی بیشتر استفاده شود، زیرا ریزمغذیهای بیشتری دارند.
رحمانی بیان کرد: این مواد مغذی در میوههای رنگی بیشتر دیده میشود، یعنی هر میزان رنگیتر باشند، ارزش غذایی بیشتری خواهند داشت. در این دوران بهتر است از نان و غلات نیز کمتر استفاده شود.
او تصریح کرد: میزان روغن مصرفی خود را کم کنید و تا جایی که امکان دارد حبوبات را در برنامه غذایی خود جای دهید. فراموش نشود که گروه لبنیات در هر زمانی لازم است البته از نوع کمچرب باشد. باید از هر نوع شیریجات و شکلات خودداری کرد، زیرا تنها باعث چاقی میشود.
متخصص تغذیه گفت: در نظر گرفتن یک برنامه منظم برای فعالیت بدنی در منزل نیز از جمله راهکارهای الزامی است که عامل مؤثر در پر کردن اوقات بیکاری بوده و به دلیل مصرف کالری در مبارزه با افزایش وزن، مؤثر است.