مدیرجهاد کشاورزی محلات : حدود ۱۲ میلیون قطعه انواع آبزیان زینتی در این شهرستان تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی شد.
وی بیان کرد: مهمترین گونههای ماهیان زینتی در این واحدها شامل دالر، پرت، اسکار، دیسکوز، سنکو، مونی، فلاور و آنجل است.
مدیر جهاد کشاورزی محلات اضافه کرد: بچه ماهیان زینتی پرورشی از کشورهای تایلند و مالزی و استان اصفهان وارد کارگاههای پرورشی محلات میشود و برای عرضه در بازارهای داخلی و خارجی تکثیر و پرورش مییابد.
جعفری افزود: شهرک ماهیان زینتی محلات در زمینی به مساحت ۱۲ و نیم هکتار و در ضلع شرقی دهکده گل این شهرستان در حال ساخت است و ۲۷ قطعه زمین برای شهرک ماهیان زینتی در محلات پیش بینی شده و پس از تامین زیرساخت آب، برق و گاز در این شهرک فراخوان واگذاری قطعات اعلام میشود.
مدیر جهاد کشاورزی محلات گفت: هدف از ایجاد نخستین شهرک ماهیان زینتی کشور در محلات، حمایت از تولیدکنندگان و افزایش سطح کمی و کیفی محصولات در شاخص استاندارد ملی با قابلیت صادرات در این شهرستان است.
وی اضافه کرد: ۱۵ واحد پرورشی با مساحت ۱۳۳ هزار مترمربع در زمینه تکثیر و توزیع آبزیان زینتی در محلات فعال است و فعالیت این واحدها ۵۰ فرصت شغلی در محلات ایجاد کرده است.
جعفری با بیان اینکه ۱۶ درصد از میزان ماهیان زینتی کشور در شهرستان محلات تولید میشود، یادآور شد: این شهرستان از نظر تنوع تولید ماهیان زینتی رتبه نخست کشور و از نظر میزان تولید بعد از اصفهان، جایگاه دوم را دارد.
محلات قطب تولید سنگ تزئینی ساختمان، ماهیان زینتی و گل و گیاه زینتی کشور است.