۵ هزار و ۶۰۰ دوز واکسن کرونا به کهگیلویه و بویراحمدیها اختصاص یافت.
دکتر یزدانپناه با اشاره به افزایش بی سابقه کرونا در استان افزود: از نیمه اسفند ماه سال ۱۳۹۹ وارد چرخه افزایشی مبتلایان به کرونا شدیم و پیک دوم در استان شروع شد.
وی ادامه داد: این روند افزایشی در همه کشور دیده میشود اما استان ما به مراتب زودتر از سایر استانها وارد پیک شد.
یزدانپناه اضافه کرد: امیدواریم با مساعدت مردم بتوانیم طی هفته های آینده از این پیک به سلامت عبور کرده و روند نزولی را در پیش داشته باشیم.
وی با بیان اینکه با افزایش شمار مبتلایان به کرونا حدود ۲۰ درصد از این مبتلایان نیاز به خدمات بیمارستانی دارند، گفت: افزایش تعداد بیماران بستری منجر به افزایش تعداد مرگ و میر ناشی از بیماری میشود.
دکتر یزدان پناه افزود: ظرفیتهای درمانی هر استانی محدود بوده و استان ما از استان های پیشرفته کشور نیست بنابراین ظرفیت درمانی محدودی دارد.
وی ادامه داد: با توجه به غیر قابل پیشبینی بودن بیماری، مردم باید همکاری کنند در غیر این صورت اتفاقات ناگواری را تجربه خواهیم کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به اینکه بزرگترین مشکل کهگیلویه و بویراحمد در بحران کرونا، برگزاری تجمعات شادی و عزا است، افزود: تجمع و دورهمی عامل اصلی انتشار بیماری در استان بوده است.
وی گفت: از مردم خواهش میکنیم از فضای مجازی برای ارتباطات خود استفاده کنند و به هیچ وجه در تجمعات شرکت نکنند.
وی اضافه کرد: امروز در ستاد کرونای استان مقرر شد تمام مراسمات عزاداری با تعداد مشخص حداکثر ۳۰ نفر و در ساعت ۷ الی ۱۰ صبح تشییع جنازه انجام شود.
دکتر یزدانپناه گفت: سرپیچی از این قانون منجر به برخورد جدی و معرفی به مراجع قانونی خواهد بود.
وی ادامه داد: هم اکنون ۷۵۰ تخت برای بیماران کرونایی در نظر گرفته شده که از این تعداد ۵۵۰ تخت پر شده است و امیدواریم که با همکاری مردم نیازی نباشد بیش از این تخت فعال کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بیان کرد: همچنین مقرر شده از این به بعد بیماران مبتلا به کووید۱۹ که مشکل تنفسی و کاهش اکسیژن خون ندارند به صورت سرپایی درمان و بنا به تشخیص پزشک داروی رندیسیور دریافت کنند تا نیازی به بستری نباشد.