سال گذشته ۶۳۶ مصوبه برای رفع موانع تولید و تحقق جهش تولید در کهگیلویه و بویراحمد ابلاغ شد.
دارا فرامرزی افزود: در سال ۱۳۹۹، ۳۴ جلسه کارگروه تسهیل استانی برگزار و ۵۶۹ پرونده در این جلسات بررسی و تعداد ۶۳۶ مصوبه برای رفع موانع تولید و تحقق جهش تولید نیز ابلاغ شده است.
وی ادامه داد: افزون بر رشد تعداد جلسات برگزار شده در سایر شاخص های عملکردی از جمله تعداد پرونده های مطرح شده و تعداد مصوبات نیز به ترتیب شاهد رشد ۳۷۴ و ۲۱۶ درصدی نسبت به سال ۱۳۹۸ بودیم.
فرامرزی گفت: خوشبختانه تاکنون قریب به ۷۴ درصد مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اجرایی شده اند.
وی با اشاره به ضرورت تسریع رفع مشکلات فعالین اقتصادی بیان کرد: با توجه به صراحت قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی و ظرفیت های قانونی پیش بینی شده، از جمله مواد ۶۱ و ۶۲ قانون رفع موانع تولید، در سال جاری متقاضیان باید درخواست خود را به صورت الکترونیکی در سامانه ستاد تسهیل (به آدرس اینترنتی https://tashil.stsm.ir) ثبت کنند.
فرامرزی ادامه داد: طرح درخواستها و موضوعات مرتبط با تسهیل و رفع موانع تولید در کارگروه استانی خارج از سامانه تسهیل و رفع موانع تولید، قابلیت پیگیری و اجرا ندارد و دستگاههای اجرایی مکلف هستند در زمانبندی تعیین شده در سامانه نسبت به حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی اقدام کنند.
معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: لازمه تحقق شعار سال "تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها" و بهبود فضای کسب و کار، افزایش هم افزایی بین همه دستگاههای اجرایی و حمایت همه جانبه از فعالان اقتصادی در همه بخش های اقتصادی استان و تلاش در تعیین تکلیف درخواست ها و رسیدگی به مشکلات تولیدکنندگان در حداقل زمان ممکن و بدور از نگاه بخشی است.