معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی رهبری با بیان اینکه برنامه انتخاباتی این نهاد در دانشگاهها تبیین شده است، گفت: در این برنامهها به تمامی جریانات انقلابی تربیون اختصاص مییابد.
وی تصریح کرد: نکته دیگر این است که باید سعی کنیم در فضای رقابت انتخاباتی امیدوارانه صحبت شود. زیرا گاهی ممکن است در رقابتها مسائلی مطرح شوند که موجب افسردگی و نبود نشاط و شادی در جامعه شوند. از این رو باید سعی شود گفتمانها طوری برگزار شوند که به افزایش امید در بین مردم کمک کنند. در این راستا تلاش کنیم دانشگاهیان، تشکلها و کانونها و هیأتها هر کدام در حیطه کاری خود در موضوع انتخابات ورود داشته باشند و این هم اندیشی، گفتمان و تضارت آرا شکل بگیرد و در این گفتمانها محورهای مد نظر رهبری تحقق یابد.
معاون فرهنگی سیاسی نهاد رهبری در دانشگاهها با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری گفت: باید تلاش کنیم تا نامزدی اصلح انتخاب شود. این حقی است که مردم بر گردن ما دارند تا با تبیین شاخصهای صحیح به انتخاب اصلح توسط مردم کمک کنیم.
حجت الاسلام تقوی در ادامه با اشاره به شرایط خاص جهان و به تبع آن شرایط خاص کشور در زمینه شیوع کرونا تأکید کرد: در شرایط شیوع کرونا برنامههای انتخاباتی نهاد رهبری به صورت مجازی برگزار میشوند. اگرچه قبل از کرونا فعالیتهای ما حضوری بود، اما در بحث کرونا تلاش کردیم اکثریت برنامهها مجازی برگزار شوند.
وی ادامه داد: رویکردهای نهاد رهبری در حوزه انتخابات، برای دانشگاهها تبیین شده است و ما با تمامی دفاتر نهاد در دانشگاههای کشور جلسه مجازی برگزار کردهایم و ریاست نهاد دیدگاه ها، مباحث و نقطه نظرات خود را در این زمینه اعلام کرده و اطلاعات و آگاهی بخشیهای لازم صورت گرفته است.
حجت الاسلام تقوی با بیان اینکه دانشگاهها باید به همه جریانها تریبون اختصاص بدهند، گفت: فضای دموکراتیک در جامعه ما حاکم و مد نظر رهبری این است که تمامی گفتمانهایی که در داخل جریانهای انقلاب هستند، تریبون داشته باشند که البته ممکن است جریان معاندی هم در این بین باشد. اما مرزی که رهبری مشخص کردند این است که فرمودند من عناوین اصولگرا یا اصلاح طلب را نمیپسندم، اما بحث انقلابی و غیر انقلابی را میپسندم؛ بنابراین اگر جریانی خارج از جریان انقلاب باشد ما از آنها حمایت خواهیم کرد.