رییس کمیته علمی ستاد مقابله با ویروس کرونا گفت: با واکسینه کردن ۱۶ و نیم میلیون نفر حدود ۲۰ درصد از مردم در معرض خطر، شانس مرگ کاهش مییابد، ولی آمار ابتلا تغییری نمیکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر مصطفی قانعی در گفتگوی با رسانه ملی با تشریح جزئیات پیشرفت تولید واکسن کرونا در کشور افزود:۱۶ شرکت برای تولید واکسن کرونا در داخل کشور پرونده ارائه داده اند که ۴ شرکت تستهای لازم را پاس کرده و مجوزها را گرفته اند و ۳ شرکت هم در انتظار گرفتن مجوز هستند.
رییس کمیته علمی ستاد مقابله با ویروس کرونا درباره خصوصیات واکسن تک دُزی انستیتو پاستور گقت: واکسن مشترک انستیتو پاستور و کوبا در هفته آینده مجوز فاز ۳ را اخذ خواهد کرد و این محصول بصورت دو دُزی و تک دُزی است.
دکتر قانعی در خصوص واکسن کوو ایران برکت هم گفت: تولید صنعتی واکسن برکت با پذیرش ریسک آغاز شده و درحال ذخیره شدن است و بعد از اتمام مرحله ۳، با دریافت مجوز عرضه آن آغاز میشود.
عضو کمیته ملی واکسن کرونا گفت : با واکسینه کردن 16 و نیم میلیون نفر حدود 20 درصد ازمردم در معرض خطر، شانس مرگ کاهش می یابد، ولی آمار ابتلا تغییری نمی کند. قانعی افزود : زنجیره کرونا وقتی قطع می شود که بیش از 70 درصد مردم واکسینه شوند.
مصطفی قانعی، عضو کمیته ملی واکسن کرونا گفت : تولید صنعتی واکسن برکت با پذیرش ریسک آغاز شده و درحال ذخیره شدن است و بعد از اتمام فاز3 ، با دریافت مجوز عرضه آن آغاز می شود.
خصوصیات واکسن تک دُزی انستیتو پاستور و کوبا
مصطفی قانعی،افزود : واکسن مشترک انستیتو پاستور و کوبا در هفته آینده مجوز فاز 3 را اخذ خواهد کرد و این محصول بصورت دو دُزی و تک دُزی است.
عضو کمیته ملی واکسن کرونا گفت : 16 شرکت برای تولید واکسن #کرونا در داخل کشور پرونده ارائه داده اند که 4 شرکت تست های لازم را پاس کرده و مجوزها را گرفته اند و 3 شرکت هم در انتظار گرفتن مجوز هستند.