تولید شیر در واحدهای تولیدی استان قزوین برای اولین بار در یک دهه گذشته به ۶۱۴ هزارتن در سال رسیده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما قزوین، فاطمه خمسه، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: تولید شیر طی یک دهه
وی مهمترین عوامل افزایش تولید شیر در استان را، افزایش تعداد واحدهای کشت و صنعت، دامهای شیری و بهرهبرداری بهینه از هر رأس دام ذکر کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین پیشبینی کرد: امسال میزان تولید شیر در استان به ۶۴۵ هزارتن برسد که جهشی عظیم در صنایع دامی است.
خمسه بیان داشت: بخش کشاورزی با تمام شرایط سختی که پیش رو داشت، توانست شاخص اقتصادی مثبتی را در کشور محقق سازد که نتیجه آن افتتاح چندین واحد مکانیزه و مدرن دامی در استان قزوین بود.
این مسئول بر درون زا بودن اقتصاد بخش کشاورزی تاکید کرد و گفت: ارزیابیها و آمارهای سال گذشته نشان داده که سال ۹۹ جهش تولید به معنای واقعی کلمه محقق شده و در تمام بخشهای کشاورزی کارنامه قابل قبولی ارائه شده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین در خصوص اهمیت تولید شیرخام گفت: وجود لاکتوز در شیر به لحاظ ایجاد ایمنی بالا باعث شده تا این ماده غذایی اهمیت بیشتری در سبد غذایی مردم داشته باشد که این مهم ایجاب میکند تا میزان تولید شیر نیز متناسب با تقاضا افزایش یابد.
استان قزوین دارای ۴۰۴ واحد دامداری بوده که۲۱۰ رأس گاو شیری در آنها موجود است.