طرح نظارت بر مواد غذایی پرمصرف ماه رمضان در ایلام آغاز شد
مدیرکل استاندارد گفت: طرح بازرسی، نظارت و کنترل کالاهای پر مصرف در ماه مبارک رمضان در مراکز عرضه و توزیع کالا این استان از سوی استاندارد آغاز شده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ مهناز همتی اظهار داشت: با آغاز ماه مبارک رمضان و بدلیل حساسیت مصرف کالاها
به خصوص در شرایط بحرانی شیوع ویروس کرونا، در حوزه صنایع غذایی، طرح بازرسی و کنترل بازار حالت ویژه و ضربتی پیدا میکند.
وی افزود: با اجرای این طرح از طریق آزمونها و کنترلهایی که بر روی کالاهای مصرفی و مورد نیاز شهروندان صورت میگیرد از رسیدن مواد غذایی، سالم بهداشتی و با کیفیت به دست روزه داران اطمینان حاصل میشود.
همتی تاکید کرد: در اجرای این طرح انواع کالاهای پرمصرف از جمله کشک مایع، شیرپاستوریزه و استرلیزه، قند، شکر، چای سیاه، پنیرلاکتیکی، پنیر خامه ای، مایع، ژل ظرفشویی و سدیم هیپوکلریت از سوی تیمهای نظارتی استاندارد مورد بازرسی قرار میگیرند.
وی ا اشاره به افزایش میزان مصرف زولبیا و بامیه در این ماه ضمن هشدار نسبت به تولید غیراستاندارد این محصول، گفت: تولیدکنندگان موظف هستند برای تولید این محصول از روغنهای خوراکی دارای نشان استاندارد و مخصوص سرخ کردن که در مقابل حرارت دارای مقاومت بالایی است، استفاده کنند.
همتی از بازرسی مستمر ترازوهای مورد استفاده اصناف در این استان خبر داد و یادآور شد: به دلیل تولید و عرضه بیشتر کالاهای مصرفی، کنترل و آزمون ترازوهای مورد استفاده در مراکز عرضه و فروش این کالاها با جدیت بیشتری در دستور کار این اداره کل قرار دارد و به طور دورهای و مستمر این مراکز مورد پایش و سنجش قرار میگیرند.