رئیس جمهور بر حرکت در جهت فناوریهای نوین ارتباطی تاکید کرد.
رئیس جمهور افزود: در شورای عالی فضای مجازی در سال ۹۳ که این حرکت شروع شد، اختلاف نظرهای فراوانی بود، برخیها معتقد بودند باید جلوی این پیشرفتها و حرکتها را بگیریم چرا که ضرر آن بیشتر از نفع آن است.
آقای روحانی گفت: معتقد بودیم این کار یک ضرورت است هر چند ممکن است ضرر هم داشته باشد.
رئیس جمهور تصریح کرد: در دنیای امروز و زمانی که جهان در حال پیشرفت است شما نمیتوانید عقب بمانید در این صورت ارتباط با جهان ممکن نخواهد بود.
آقای روحانی اظهار داشت: زمانی که ما در برجام موفقیتهای خود را برای ارتباطات اقتصادی پیش رو دیدیم، یکی از مسائل مهمی را که مشاهده کردیم این بود که بانکهای ما بلد نیستند کار کنند.
رئیس جمهور افزود: یعنی بانکهای ما با یک مقرراتی آشنا بودند که این مقررات برای ۱۰ سال پیش بود و با مقررات جدید آشنا نبودند.
آقای روحانی با بیان اینکه نمیشود در دنیای امروز و تحولاتی که انجام میگیرد از علم، دانش و فناوری عقب بمانیم گفت: تحولات ارتباطات و فناوریهای نوآورانه در بخشهای مختلف یک ضرورتی بود که ما با آن مواجه بودیم و اولین کاری که ما نیاز داشتیم فراهم کردن زیرساخت بود.
رئیس جمهور در ادامه با اشاره به تغییرات زیرساخت در فناوری اطلاعات طی هشت سال گذشته تصریح کرد: اگر زیرساخت در این صنعت نبود، رسیدن به نسلهای سه و چهار و در آینده پنج امکان پذیر نبود.
آقای همچنین گفت: اگر پهنای باند نبود، امکان نداشت از طریق موبایل بسیاری از فعالیتهای روزانه را سامان دهیم و بسیاری از خدمات را دریافت کنیم.
رئیس جمهور افزود: این کار بزرگ از یک سو انجام گرفت و از سمت دیگر لازم بود که بخش خصوصی وارد میدان شود که شرکتهای مختلف دانش بنیان بتوانند فعال شوند.
آقای همچنین انجام کارهای زیرساخت این صنعت را وظیفه دولت دانست و گفت: وقتی به خدمات و اپلکیشنها و محتوا میرسیم، همه شرکت ها، مردم و دانشگاهها باید در این امر سهیم و شریک شوند.