سرپرست شبکه دامپزشکی بافق از راه اندازی نرم افزار جامع سلامت مواد غذایی برای اولین بار در استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، فرزانه سالاری رعایت اصالت بهداشتی فراوردههای غذایی را به عنوان مهمترین تقاضای دامپزشکی از رستورانها عنوان کرد و گفت: حفظ اصالت بهداشتی فراوردههای خام دامی بعنوان مهمترین اولویت بازرسان دامپزشکی از رستورانها مطرح است که به این منظور اجرای مطلوب طرح پیشنهادی دامپزشکی به رستورانها مبنی بر نگهداری مشخصات و ارائه فاکتور خرید آنها به بازرسین دامپزشکی ضروری است.
وی راه اندازی نرم افزار جامع سلامت مواد غذایی برای اولین بار در استان را اقدام قابل تقدیر دانست و افزود: ثبت مشخصات کامل محصولات غذایی و نیز ثبت کارت بهداشتی ویژه تمامی پرسنل در این نرم افزار برای تسهیل دسترسی بازرسین دامپزشکی و بهداشت از جمله قابلیتهای این نرم افزار است.
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان در ادامه گفت: نحوه مناسب نگهداری و بسته بندی گوشت مصرفی، پارتیشن بندی مناسب برای جداسازی هر فراورده گوشتی در سالن سردخانه، استفاده از برندهای برتر در فراوردههای خام دام و طیور، رعایت شیوه نامههای بهداشتی دامپزشکی و نبود وجود صورتجلسه مبنی بر تخلف بهداشتی دیگر فاکتورهایی بود که در این ارزیابی مدنظر قرار گرفت.
سالاری ضمن اشاره به تامین امنیت غذایی خطاب به اصناف مرتبط با نظارت دامپزشکی، گفت: بعنوان عضوی از نهاد متولی سلامت غذایی در شهرستان از تمامی مراکز عرضه فراوردههای خام دامی به ویژه رستورانها انتظار دارم تا همچنان با حفظ روحیه مسئولیت پذیری خود در تامین امنیت غذایی و با تکیه بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی سازمان دامپزشکی، بتوانند ارتقا کیفی مجموعه خود را به سمت تعالی حفظ کرده و سرعت ببخشند.
این مقام مسئول در پایان معرفی اصناف برتر را از جمله اقدامات شبکه دامپزشکی شهرستان عنوان کرد و اظهار داشت: از سال ۹۸ شیوه تشویق و ترغیب و معرفی اصناف برتر در دستور کار شبکه دامپزشکی قرار گرفت.