رییس اندیشکده پزشکی قانونی: سازمان پزشکی قانونی برای بسیاری از افراد و به ویژه برای جامعه علمی کشور ناشناخته است و باید راهکارهایی برای شناساندن این مجموعه علمی اندیشیده شود.
وی افزود: پزشکی قانونی برای انجام وظایف و تحقق اهداف خود نیازمند دانش و فناوریهای روز در زمینههای مختلف تشخیص زمان مرگ، زمان بروز صدمات، مسمومیتها و. است که با بهرهگیری از علوم و تکنولوژی جدید میتوان به آن دست یافت.
دکتر برزگر با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیتهای فناوری اطلاعات در پزشکی قانونی اظهار داشت: با استفاده از دانش روز در حوزه فناوری اطلاعات میتوان زمینه ایجاد پزشکی قانونی هوشمند را فراهم کرد.
وی مهمترین اصل در ارائه طرح و ایده برای پزشکی قانونی را توجه به سرعت و دقت بالا عنوان و تصریح کرد: بسیاری از ایدهها و طرحهایی که به پزشکی قانونی پیشنهاد میشود قابلیت اجرا دارد، اما به دلیل توجه نکردن به امر سرعت و دقت نمیتوان آن طرح یا ایده را در پزشکی قانونی عملیاتی کرد.
رییس اندیشکده پزشکی قانونی اظهار امیدواری کرد که با تدبیر و ابتکار عمل مرکز تحقیقات، زمینه برای حضور دانشمندان کشور در عرصه پزشکی قانونی و استفاده از توان و ظرفیتهای علمی آنان در سازمان فراهم شود و محققان نیز با برخورداری از ظرفیتهای سازمان و نیز آشنایی بیشتر با نیازها و خواستههای سازمان بتوانند طرحهایی مؤثرتر و کاربردیتر ارائه دهند.
دکتر برزگر در پایان خاطرنشان کرد: پزشکی قانونی با استفاده از تکنولوژی و علوم جدید میتواند نه تنها در کشور بلکه در سطح منطقه و جهان به جایگاه ویژهای دست یابد ضمن آنکه میتواند دانش و توانمندی خود را به دیگر کشورها نیز منتقل کند.
در این مراسم و پس از نهایی شدن داوریها چهار طرح به عنوان طرحهای برتر انتخاب شدند که اسامی آنها به شرح زیر است:
نفر اول: دکتر طیبه بنی اسدی - پلتفرم الکترونیکی تبادل دانش و اشتراک گذاری تجربیات پزشکی قانونی
نفر دوم: دکتر شیرین حکمتی راد - کیت تشخیص سریع مهمترین عوامل مسمومیت دارویی و خودکشی در ایران
نفرات سوم: دکتر علی اصغر رضوانی - آنالیز وطراحی داشبورد نرم افراز کمیسیونهای پزشکی قانونی کشور
و مهندس مهدی محجوب - مجازی سازی مغز انسان به صورت بازسازی حجمی