کاهش ۶۴ درصدی شرارت در کرمانشاه
با اجرای طرح ویژه برخورد با اراذل و اوباش، استان کرمانشاه در سال ۹۹ با کاهش ۶۴ درصدی شرارت روبه رو بوده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان با بیان این مطلب گفت: استان کرمانشاه از
لحاظ امنیتی جایگاه خوبی در کشور دارد و باید تلاش کرد با کمک دستگاههای فرهنگی امنیت ذهنی شهروندان بیش از پیش ارتقا پیدا کند.
سرهنگ آمویی افزود: استان کرمانشاه در حال حاضر در زمینه سرقتهای مسلحانه در رتبه ۱۹ کشور، در حوزه شرارت رتبه ۲۴ و در حوزه نزاع و درگیری رتبه ۲۵ کشور را دارد که به نسبت وضعیت مناسبی در این حوزهها داریم.
وی با بیان اینکه برخورد با اراذل و اوباش از اوایل تابستان سال گذشته به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفته است، گفت: در این رابطه ۹۵۴ نفر دستگیر شده اند که اثرات آن را مردم در در شهر حس میکنند.
سرهنگ آمویی همچنین به کاهش ۶۰ درصدی چاقو و قمه کشی در استان اشاره کرد و اظهار داشت: با اجرای طرح ویژه برخورد با اراذل و اوباش سال گذشته تنها ده مورد قمه کشی داشتیم، همچنین در حوزه شرارتها نیز کاهش ۶۴ درصدی داشته ایم.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان با تاکید بر اینکه امنیت مردم خط قرمز پلیس است، تصریح کرد: هر دستی که به نا حق علیه مردم بلند شود آن دست قلم خواهد شد و در برخورد با مجرمان هیچ گونه مماشاتی صورت نمیگیرد.
سرهنگ آمویی همچنین هم مرز بودن با کشور عراق و اقلیم کردستان را عاملی مهم برای ورود سلاحهای قاچاق به استان کرمانشاه دانست و گفت: با این وجود نیروهای مرزبانی، ارتش، سپاه پاسداران و نیروی انتظامی کشفیات خوبی در این زمینه داشته اند و تمام دستگاههای مرتبط در حوزه امنیت تلاش دارند تا از ورود سلاح به کشور جلوگیری کنند.
وی با بیان اینکه نیروی انتظامی استان سال گذشته ۲ هزار سلاح قاچاق کشف و ضبط کرده، افزود: در هفته گذشته نیز ماموران پلیس در محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه موفق به کشف ۸۸ قبضه سلاح قاچاق از یک باند شدند.
۴۲ درصد تیراندازی ها در کرمانشاه بر اثر اختلافات خانوادگی است
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان به وقوع تیراندازی در کرمانشاه هم اشاره کرد و گفت: سال گذشه ۴۹۵ مورد تیر اندازی در استان داشه ایم که یازده درصد روند افزایشی داشته و شهرستانهای کرمانشاه، اسلام ابادغرب، صحنه و سرپل ذهاب بیشترین آمار تیراندازی در استان را دارند.
سرهنگ آمویی خاطرنشان کرد: متاسفانه ۴۲ درصد این تیراندازیها به علت اختلافات خانوادگی رخ داده که نشان دهنده این است برخی از خانوادهها قدرت حل مسائل خود را از طریق گفتگو ندارند و به استفاده از سلاح و تیراندازی متوسل میشوند.
وی افزود: تیمی در پلیس امنیت عمومی با هدف رسیدگی ویژه به پروندههای تیراندازی تشکیل شده است که با پیگیریهای انجام شده ۸۳ درصد افرادی که اقدام به تیراندازی میکنند، دستگیر شده اند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان همچنین به آسیبهای فضای مجازی و شبکههای اجتماعی اشاره کرد و گفت: فضای مجازی نباید محلی برای اسیب دیدن امنیت روانی مردم باشد و باید این حوزه را با فرهنگسازی بیشتر کنترل کنیم و از باز نشر مطالب نامناسب خودداری کنیم چرا که تبعات جبان ناپذیری به همراه دارد و یک ذهنیت منفی نسبت به استان کرمانشاه در اذهان هموطنان بوجود میآید، این درحالیست که استانهای دیگر شرایط نامناسب تری نسبت به کرمانشاه دارند، اما شاهد باز نشر کلیپ این اتفاقات نیستیم.