مدیرکل دامپزشکی خوزستان از تداوم فعالیت کشتارگاههای طیور با رعایت اصول بهداشتی و نظارت کارشناسان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، مصطفی کنار کوهی گفت: با توجه به تمهیدات اتخاذ شده از سوی دستگاههای متولی در خصوص تامین گوشت مرغ موردنیاز استان به منظور ارائه خدمات بهداشتی مناسب و تامین
وی با بیان اینکه همه محصولات این مراکز با رصد و کنترل کارشناسان دستگاههای متولی در تنظیم بازار و همچنین با نظارت کارشناسان دامپزشکی خوزستان وارد چرخه مصرف میشوند، افزود: مسئولان فنی بهداشتی و دستیاران بهداشتی مستقر در کشتارگاهها تحت نظارتهای عالیه اداره کل دامپزشکی با حضور در همه شیفتهای کشتارگاهها ضمن نظارت بر فعالیتهای بهداشتی با توان حداکثری، بر روند تولید مرغ کشتاری نظارت دارند تا محصولی کاملا سالم به بازار مصرف وارد شود.
بیشتر بخوانید: تامین امنیت غذایی با تشدید نظارتهای بهداشتی در خوزستان
کنارکوهی بیان داشت: میزان مرغ زنده ورودی و گوشت مرغ خروجی از کشتارگاههای داخلی طیور در سامانههای دامپزشکی بصورت روزانه ثبت میشوند و بررسی اطلاعات ثبت شده در سامانههای دامپزشکی، موید افزایش تحویل و کشتار مرغ در کشتارگاههای طیور استان نسبت به مدت مشابه پارسال است.
به گفته مدیرکل دامپزشکی خوزستان، ۹ کشتارگاه صنعتی طیور در شهرستانهای اهواز، حمیدیه، دزفول، رامهرمز، بهبهان و مسجدسلیمان با داشتن روحانی ناظر شرعی و دامپزشک ناظر بهداشتی در استان فعال میکنند.