گیاهان خوراکی بهاری به دلیل خواص بی شمار خود به عنوان داروی طبیعت شناخته شدهاند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد؛ با رویش گیاهان خوراکی علاوه بر اینکه ذائقه مردم بهاری می شود منبع درآمدی هم برای برخی افراد بوجود می آید.
گیاهانی که با عطر و طعم بی نظیر خود این روزها سفره های مردم را رنگین کرده است و با داشتن خواص بی شمار، داروی طبیعت شناخته شدهاند. البته کارشناسان هشدار می دهند با بهره برداری غیر اصولی این گونه های با ارزش، تیشه به ریشه آنها نزنیم.
با رونق رویش گیاهان بهاری برخی خود را راهی دیارهای بکر میکنند تا نشانه سرسبزی را درخود زنده کرده و با چیدن آن از خواص بی پایانش که به نوعی برخی نیز از آن به عنوان داروی طبیعت یاد میکنند، الهام بگیرند.
محصولاتی که ذائقه مردم را بهاری و سفره خانواده ها را رنگین تر از همیشه کرده است.
کارشناس تغذیه می گوید: بيش از 50 نوع گياه خوراكي، دارويي و صنعتي در منطقه ما برداشت می شود، گیاهانی که رویش آنها نسبت به سالهای قبل کمتر شده است.
آناهید افزود: مهمترین گیاهان خوراکی این منطقه شامل کنگر، ریواس، شنگ، گیلاخه، قازیاغی، پیچک، پونه و قارچ کوهی است.