برداشت گوجه سبز از سطح باغات شهرستان های زاهدان، خاش و میرجاوه آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سیستان و بلوچستان ، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: کار برداشت این محصول به مدت ۲ ماه در سطح بیش از ۴۰ هکتار از باغات شهرستان های زاهدان، خاش و میرجاوه ادامه دارد.
اردشیر شهرکی با بیان اینکه به طور متوسط از هر هکتار ۱۰ تن محصول برداشت می شود ادامه داد: پیش بینی می شود ۱۸۰ تن گوجه سبز از سطح زیر کشت استان برداشت و روانه بازار مصرف شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان با بیان اینکه گوجه سبز منبع خوبی از ویتامین C و گروهی از ویتامین های B است، افزود: ویتامین C در افزایش ایمنی بدن و افزایش بافت های هم بند نقش بسزایی دارد و ویتامین های گروه B هم می توانند به کاهش استرس ها و سلامت سیستم عصبی بدن ما کمک کند.