مسئول دبیرخانه ملی همکلاسی آسمانی کشور: تاکنون با همکاری ۲۸ هزار دانشآموز، سرگذشت هفت هزار دانشآموز شهید، پژوهش، ساماندهی و منتشر شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز یزد، حسین میرشریف در نشست با خبرنگاران استان یزد با بیان اینکه از سال ۹۵ دبیرخانه ملی همکلاسی آسمانی در یزد شکل گرفت، گفت: از بین ۷۰۰۰ پرونده شهدای دانشآموز کشور که جمعآوری شده است، ۳۰۰ پرونده از شهدای دانشآموز استان نیز مورد سرگذشت پژوهی قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه از دهه ۸۰ طرحی به نام همکلاسی آسمانی در استان یزد کلید خورد، گفت: جشنواره همکلاسی آسمانی با دو نگاه سرگذشت پژوهی ۳۶ هزار شهید دانشآموز دفاع مقدس و برگزاری یادوارههای شهدای دانشآموز به صورت استانی و شهرستانی فعالیت خود را آغاز کرد و سال گذشته ۲۵ امین یادواره شهدای دانشآموز در استان یزد برگزار شد.
مسئول دبیرخانه ملی همکلاسی آسمانی افزود: در مراحل قبلی این این طرح از هر مدرسه ۴ دانشآموز که عضو انجمن اسلامی بودند به صورت گروهی به منزل یکی از شهدای دانشآموز میرفتند و به ثبت زندگینامه، تکمیل شناسنامه فرهنگی، خاطرات شهدای دانشآموز، ثبت خاطرات همرزمان شهید و همکلاسیهای شهید، وصیت نامه شهدا در پرونده ثبت میشد.
میرشریف افزود: هفتمین دوره جشنواره ابتدای اسفندماه سال گذشته آغاز به کار کرد و دانشآموزان به صورت فردی و گروهی فعالیت سرگذشت پژوهی را به صورت مجازی با انتخاب یک شهید منطقه آغاز کردند.
وی تصریح کرد: دانشآموزان آثار سرگذشت پژوهی خود را در قالب موشنگرافی، کلیپ، مقاله، خاطره، وصیت نامه جمعآوری و تهیه کرده و در یک کانالی که خودشان تشکیل میدهند منتشر مینمایند، این آثار پایان اردیبهشت ماه داوری میشود.
حسین میرشریف در ادامه گفت: رونمایی از سرود همکلاسی آسمانی ساخته شده توسط دانشآموزان استان یزد، نامگذاری یک میدان به نام شهدای دانشآموز، تهیه نوشت افزار ایرانی با محوریت شهدای دانشآموز، اجرای طرح آبروی مدرسه با محوریت شهید شاخص هر مدرسه، کتاب شهدای دانشآموز با قلم نوجوان، چاپ سر رسید شهدای دانشآموز ویژه سال ۱۴۰۱ با محتوای شهدای دانشآموز از جمله برنامههای دبیرخانه ملی همکلاسی آسمانی در سال ۱۴۰۰ خواهد بود.