رئیس پلیس راهور ناجا گفت: در سال گذشته فقط ۱۵ هزار وسیله نقلیه اسقاط شد که بایستی در این خصوص تصمیم گیری شود.
وی گفت: حدود ۴ میلیون و ۱۴۱ هزارخودرو نیز در سال ۹۹ نقل و انتقال داشتیم و همچنین ۲۱۲ هزار نقل و انتقال موتورسیکلت و نوشماره انجام شد که در بحث نوشماره پلاک، افزایش ۲ درصدی و در نقل و انتقال هم افزایش یک درصدی و در بحث موتورسیکلت افزایش ۸۲ درصدی داشتیم.
رئیس پلیس راهور ناجا افزود: در مجموع ۵ میلیون و ۳۸۳ هزار فقره نقل و انتقال و نوشماره انجام شده است.
سردار هادیانفر گفت: همچنین در سال گذشته ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نوبت دهی اینترنتی برای شماره گذاری انجام و با موافقت دولت ۳۲ میلیون پلاکی که دپو شده بود آزاد شد.
وی افزود: حداکثر نگهداری پلاک یک سال است که بعد از آن در صورت نصب نشدن از سوی مالک پلاک، پلاک به فرد دیگری واگذار میشود.
رئیس پلیس راهور ناجا گفت: در مجموع ۹۹۵ هزار و ۸۳۰ گواهینامه به صورت جدید، تعویض و المثنی صادر شده که ۷۱۵ هزار گواهینامه، جدید بوده است.
سردار هادیانفر افزود: با توجه به موضوع کرونا صدور گواهینامه به صورت المثنی و تعویضی ۳۶ درصد نسبت به سال ۹۸ کاهش داشت.
وی با اشاره به این که یکی از موضوعات اساسی امسال نظارت بر آموزشگاههای رانندگی است، گفت: در سال گذشته ۱۲ هزار و ۵۷۱ بازدید انجام و منجر به ابطال ۱۰۲ مجوز مدیریت و ابطال ۴۴۹ مجوز مربیگری شد و همچنین ۲۱۸ تذکر به مربیان دادیم.
رئیس پلیس راهور ناجا همچنین با اشاره به آموزشگاه رانندگی بانوان افزود: در چند استان آموزشگاه رانندگی بانوان بازگشایی شده که تمام هنرجویان آن خانم هستند و عملکرد خوبی هم دارند.
سردار هادیانفر درباره نمرات منفی رانندگان گفت: هزار و ۴۷۹ نفر راننده در آستانه ابطال گواهینامه هستند که اگر گواهینامه آنها باطل شود رانندگی آنها جرم خواهد بود و هیچ شرکتی بیمهای نیز به آنان خدمات ارائه نخواهد داد.
وی افزود: ۷۰ هزار نفر نیز از رانندگان مشمول ۳۰ نمره جریمه یعنی ۳ ماه محرومیت از رانندگی و ۶ هزار نفر نیز مشمول ۶ ماه محرومیت از رانندگی هستند.
رئیس پلیس راهور ناجا در خصوص صدور کروکی الکترونیکی گفت: این موضوع به صورت آزمایشی در قم در حال اجراست که اگر بیمهها از این موضوع استقبال کنند شاهد کاهش هزینهها تا ۲ هزار میلیارد تومان خواهیم بود و خیلی از مسائل تقلب و جعل کاهش خواهد یافت.