بیش از ۱۴۰ تن گوشت قرمز در سال ۹۹ در مه ولات تولید شد که نسبت به مدت مشابه پارسال بیش از ۳۰ درصد افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی ، رئیس شبکه دامپزشکی گفت : این مقدار گوشت قرمز حاصل کشتار ۲ هزار و ۴۰۰ راس دام سبک ، ۲۴۵ راس دام سنگین و ۷۲ قطعه شتر مرغ است.
مهندس مهدی ابراهیم زاده افزود : نظارت بهداشتی و شرعی بر کشتار دام قبل و بعد از کشتار از مهمترین وظایف شبکه دامپزشکی شهرستان است که به صورت روزانه به همت کارشناسان شبکه اعمال میشود.
وی ادامه داد : پس از نگهداری لاشهها به مدت ۲۴ ساعت و درج مهر دامپزشکی توسط ماشین حمل گوشت به قصابیها حمل میشود.
رئیس شبکه دامپزشکی گفت : همشهریان برای پیشگیری از وقوع بیماریهای مشترک بین انسان و دام به ویژه تب کریمه کنگو گوشت قرمز مصرفی خود را از فروشگاههای تحت نظارت و تاییدیه دامپزشکی تهیه و مصرف کنند.