حجت الاسلام و المسلمین مرادی بر رفع موانع تولید برای ایجاد امنیت اقتصادی و ایجاد دلگرمی برای تولیدکنندگان تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان، حجت الاسلام و المسلمین صادق مرادی رئیس کل دادگستری خوزستان با تاکید بر اینکه برقراری امنیت اقتصادی، موجب دلگرمی تولیدکنندگان است گفت: رفع موانع تولید در این استان با جدیت پیگیری و بررسی
وی با اشاره به بازدید یکی از شهرکهای صنعتی در اهواز افزود: این بازدید در راستای اجرایی کردن رویکرد مد نظر مقام معظم رهبری در نامگذاری سال ۱۴۰۰ صورت گرفته است تا مسئولان دستگاه قضایی استان از نزدیک در جریان موانع و مشکلات واحدهای تولیدی قرار گیرند.
حجت الاسلام و المسلمین مرادی بیان داشت: در این بازدید بخشی از مشکلات فعالان اقتصادی و صنعتی استان شناسایی و مقرر شد برای رفع موانع مربوط به فرآیند تولید در این واحدها، چالشهای مربوطه به صورت مکتوب در اختیار دادگستری خوزستان قرار گیرند.
رئیس کل دادگستری خوزستان مبارزه با موانع را یک قدم اساسی در راستای رونق تولید عنوان و تصریح کرد: مانعزدایی از جمله حوزههای کاری دستگاه قضایی محسوب میشود که در این راستا وظیفه دادگستری رسیدگی به مشکلات مربوط به این حوزه است.
وی با اشاره به مشهود بودن موانع تولید در بین واحدهای تولیدی در برخی از شهرکهای صنعتی استان اظهار داشت: دادگستری خوزستان در اولین فرصت نسبت به بررسی این مشکلات اقدام خواهد کرد تا در نهایت شاهد رونق تولید در استان و همچنین کشور باشیم.
بیشتر بخوانید: نبض اشتغال در دشت آزادگان با توسعه آبزی پروری میزند
حجت الاسلام و المسلمین مرادی تحقق این امر را منوط به همکاری بین بخشی دستگاههای اجرایی و. همچنین دستگاه قضایی دانست و ادامه داد: باید توجه داشت که برخورد با موانع تولید باعث امنیت خاطر مردم نیز خواهد شد.
وی افزود: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال "تولید؛ پشتیبانیها و مانع زدایی ها" نامگذاری شده مسوولان باید در بین صنعتگران و فعالان اقتصادی حاضر شوند و از نزدیک به مشکلات آنها رسیدگی کنند.
حجت الاسلام و المسلمین صادق مرادی همچنین به تعطیل بودن بخشی از واحدهای تولیدی مستقر در شهرکهای صنعتی اشاره و اظهار کرد: مشکل بخشی از این واحدها با درایت و دستورات قضایی و اداری نیز قابل رفع است تا به چرخه تولید بازگردند.
وی گفت: برخی از فعالان اقتصادی و صنعتگران استان به واسطه موانع ایجاد شده متحمل مشکلات و رنجهای فراوانی شدهاند.
در استان خوزستان ۳۴ شهرک و ۳۹ ناحیه صنعتی وجود دارد که در ۵۱ شهرک و ناحیه صنعتی واگذاری زمین به متقاضیان صورت میگیرد و بقیه در حال احداث و تکمیل زیرساختهای اولیه هستند.