با هدف افزایش استانداردهای سلامت غذایی، نان نانوایی هایی که نان روغنی پخت می کنند به بربری تغییر می کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت: با توجه به اینکه روغن یک مایع جذاب و حفظ و رعایت بهداشت در محیط روغنی بسیار سخت است، در اغلب نان روغنی ها مسائل بهداشتی رعایت نمی شود و سلامت جامعه را با خطرات جدی روبرو می کند که به همین خاطر، پخت نان روغنی به بربری تغییر خواهد یافت.
بابایی گفت: از این پس سهمیه آرد یارانهای به نان روغنی پز ها تخصیص نخواهد یافت.