نظارت جدی بر مراکز تولید و توزیع فرآوردههای خام دامی در آذربایجان غربی
مدیر کل اداره دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: بیش از ۲ هزار نوبت بازدید و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی توسط اکیپهای نظارتی اداره کل دامپزشکی استان در هفته اول سال ۱۴۰۰ صورت گرفته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزآذربایجان غربی، سید امید خلیل زاده افزود: دامپزشکی استان طبق روال همیشه، با حضور ناظرین و مسئولین فنی بهداشتی خود بر تمام کشتارگاههای دام و طیور استان نظارت کامل دارد و در ایام نوروز و روزهای تعطیلات نوروزی ۱۴۰۰ نیز تعطیل نبوده و وظایف خطیر بهداشتی خود را به طور مستمر انجام میدهند تا مردم با اطمینان کامل از سالم و بهداشتی بودن فرآوردههای خام دامی تولید شده تحت نظارت دامپزشکی در سفرههای خود از آنها استفاده کنند.
اوبا اشاره به اینکه طرح تشدید نظارت بهداشتی در ایام تعطیلات نوروزی از ۲۵ اسفند سال ۹۹ شروع و تا ۱۷ فروردین سال ۱۴۰۰ ادامه دارد، گفت: اکیپهای ثابت و سیار نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی در سطح استان در دو نوبت صبح و بعد از ظهر بر واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآوردهای خام دامی از جمله مرغ و ماهی، گوشت قرمز، رستورانها، چلو کبابیها، قصابیها، خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی و سایر اماکن فرآوردههای دامی نظارت بهداشتی کردند
خلیل زاده افزود: در همین راستا در هفته اول اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی بیش از ۲ هزار نوبت بازدید و نظارت بهداشتی بر تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی توسط اکیپهای نظارتی بهداشتی اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی در سطح استان صورت گرفته و که طی این بازدیدها مقداریک تن انواع فرآورده خام دامی غیر بهداشتی نیز کشف، ضبط و معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج شده است.
خلیل زاده ضمن تاکید بر اهمیت گزارشهای مردمی در کشف و ضبط موارد غیر مجاز و نیز ارتقای سطح بهداشت عمومی از کلیه شهروندان درخواست نمود، در صورت مشاهده تخلف بهداشتی در عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را در ارومیه، با شماره تماس ۳۲۷۷۸۷۰۱ -۰۴۴ و سامانه ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی و شماره تماس ۳۲۴۲۶۸۴۸ -۰۴۴ شبکه دامپزشکی شهرستان ارومیه و در شهرستانها با شبکه دامپزشکی شهرستان در میان گذاشته تا پیگیریهای لازم صورت گیرد.