در قالب طرح تشدید نظارتی سلامت نوروزی، ۱۰۵بازرس سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بازدید میکنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: تیمهای نظارتی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان، از از ۲۵ اسفند تا کنون سه هزار و ۷۰۰بازدید از مراکز تهیه، توزیع، طبخ و عرضه موادغذایی سیستان و بلوچستان انجام دادند.
دکتر سیدمهدی طباطبایی گفت:در این بازرسی ها بیش از ۲هزار ۲۴۳کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته در سیستان و بلوچستان کشف و معدوم شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: از ابتدای طرح تشدید سلامت نوروزی تا کنون ۳۸واحد صنفی به علت عدم رعایت موازین بهداشتی به مراجع غذایی معرفی و ۲۴واحد صنفی پلمب شدند.
وی افزود: همچنین بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این مدت بیش از ۵۰۰مورد کلر سنجی از شبکه آب آشامیدنی انجام دادند.
وی خاطرنشان کرد: مردم سیستان و بلوچستان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و یا در صورتی که نسبت به نحوه اجرای دستورالعملها پیشنهاد، انتقاد و یا شکایتی داشته باشند به مراکز سلامت محیط کار در مراکز بهداشت شهرستانها تابعه مراجعه و یا با شماره تلفن۱۹۰ تماس گیرند.
دکتر طباطبایی رعایت اصول بهداشتی را در کنترل بیماری کرونا موثر دانست و افزود: استفاده از ماسک، دستکش و شتشوی مرتب دستها توسط متصدیان، گندزدایی روزانه تجهیزات و سطوح واحد صنفی و حفظ فاصله اجتماعی بین مشتریان را توسط واحدهای صنفی الزامی دانست.