معدوم سازی مواد غذایی فاسد در کرمانشاه
از آغاز اجرای طرح سلامت نوروزی تاکنون هزار و ۷۱۱ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته در استان کرمانشاه معدوم شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه از ابتدای طرح سلامت نوروزی(۲۵ اسفند)بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تشدید نظارت و کنترلهای بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی، اقامتی و بین راهی نظارتهای لازم بر رعایت شیوه نامههای بهداشتی کرونا را در دستور کار خود قرار دادند گفت: در این مدت ۷ هزار ۶۸۷ بازرسی از مراکز و اماکن سطح استان به عمل آمد.
دکتر شکیبا افزود: دراین مدت ۲۵۰ واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی و ۷۲ واحد نیز پلمب شد.