برای تحقق شعار سال در کرمانشاه نقشه راه تدوین میشود
استاندار کرمانشاه گفت: برای تحقق شعار " تولید، پشتیبانیها و مانع زدایی ها" نقشه راه اجرای این راهبرد مهم در توسعه پایدار استان را با محوریت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تدوین خواهیم کرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، هوشنگ بازوند در اولین جلسه شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی استان در سال جدید اظهار داشت: تحقق شعار سال نیازمند کارجهادی، تلاش دوچندان و همدلی و همراهی موثر همه مسئولان است تا ضمن بهبود فضای کسب و کار و حمایت از تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها را در این بخش به عنوان یک اولویت برای ایجاد اشتغال و توسعه پایدار با جدیت پیگیری کنیم.
وی با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۰ به نام " تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها " از سوی مقام معظم رهبری افزود: تمامی ظرفیتها و امکانات موجود را برای تحقق شعار سال و حمایت از تولید به کار خواهیم گرفت و بر این اساس با محوریت اتاق بازرگانی تا پایان فروردین ماه نقشه راهی برای دستیابی به اهداف کلان و راهبردی این شعار تدوین میشود.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه همه دستگاههای اجرایی باید در اجرای نقشه راه این راهبرد مهم برای توسعه پایدار کشور نقش آفرینی موثر داشته باشند، خاطرنشان کرد: در این نقشه راه وظایف به تفکیک مشخص میشود تا هماهنگی لازم شکل بگیرد، البته نمایندگان محترم در مجلس شورای اسلامی، دستگاههای نظارتی و قضایی و نماینده محترم، ولی فقیه در استان نیز حمایت و همراهی همیشگی را با فرمانداران، مدیران و فعالان اقتصادی خواهند داشت.
بازوند با تاکید بر اینکه مردم هم در تحقق شعار سال نقشی مهم دارند و باید همراهی داشته باشند، گفت: برداشتن موانع و پشتیبانیها وظیفه و اولویت اصلی مسئولان است که در چهار سال گذشته در استان نیز بر این مهم تأکید شده است. راهکار اصلی بهبود فضای کسب و کار و تسهیل و تسریع در انجام امور مربوط به جذب سرمایه گذاری و رونق تولید است.
وی به تلاشهای صورت گرفته برای تسهیل گری در حوزه تولید اشاره کرد و افزود: اقدامات انجام شده برای حمایت از تولید کنندگان قابل تقدیر است، اما کافی نیست و باید در ساختار اداری و فرآیندها مطالعه و بازنگری داشته باشیم تا امور در کمترین زمان ممکن انجام شود و حتما در این بررسی و واکاوی دلایل عدم انجام برخی کارها برای رفع موانع مدنظر قرار گیرد تا در سال جدید به صورت ویژه پیگیری شود.
استاندار کرمانشاه تسهیل فرآیندهای کنونی برای جذب سرمایه گذاری را ضرورتی ویژه دانست و گفت: هماهنگی بین ارکان نظام و تقویت فضای همدلی و امید آفرینی میتواند شرایطی امن و ایمن را برای حضور سرمایه گذاران ایجاد کند و به یقین با تقویت سرمایه گذاری و افزایش بهره وری امر تولید نیز حمایت میشود.
بازوند سرمایه گذاریهای صورت گرفته در حوزه صنایع تبدیلی و زنجیرههای ارزش به ویژه در بخش کشاورزی را مطلوب ارزیابی کرد و خاطرنشان ساخت: باید به سمت صنعتی شدن پیش برویم و از کشاورزی سنتی به صنعتی برای بهبود سیستم تولید و افزایش بهره وری با توجه به قابلیتها و ظرفیتهای ویژه استان به لحاظ تنوع محصولات و اقلیم خاص و چهارفصل بودن حرکت کنیم.
وی همچنین به نقش و کارکرد مهم رسانهها در اطلاع رسانی و آگاهی بخشی اشاره داشت و بیان کرد: رسانهها میتوانند شعار سال را به فرهنگ عمومی تبدیل کنند، زیرا صرفاً موانع سخت افزاری نیستند و بعضاً موانع ذهنی هم داریم که رسانهها میتوانند نقشی مهم در رفع انها برعهده بگیرند.
نماینده عالی دولت در استان با تأکید بر اینکه مسیر توسعه، شکوفایی و بالندگی استان کرمانشاه را با جدیت بیشتری ادامه خواهیم داد، تأکید کرد: در شش ماه باقیمانده دولت با کار جهادی و تلاش شبانه روزی تا آخرین روزکاری فعالیت خواهیم کرد تا ضمن حرکت در مسیر تحقق شعار سال بتوانیم به قول و تعهد خود به مردم نیز عمل کنیم.
استاندار کرمانشاه همچنین به حضور در اولین جلسه شورای عالی اشتغال در دومین روز از سال ۱۴۰۰ به ریاست رییس جمهور اشاره داشت و گفت: در این جلسه ۱۹ مصوبه برای اجرا به دستگاهها ابلاغ میشود که مهمترین آن تخصیص ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ۴ درصدی و ارزان برای کارآفرینان و تولیدکنندگان در مناطق زلزله زده است که باید سریعاً توسط فرمانداران و تیم اقتصادی استان پیگیری شود.
با عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی به استقبال پیک چهارم کرونا میرویم
استاندار کرمانشاه در ادامه این نشست به وضعیت شکنندهی استان به لحاظ شیوع بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: در صورت عدم رعایت توصیههای بهداشتی به سرعت به استقبال پیک چهارم و وضعیت نگران کننده میرویم و باید همه به وظایف خود عمل کنند تا جان و مال مردم دچار خسارت نشود.
بازوند افزود: انتظار داریم مردم رعایت دستورالعملها را در اولویت قرار دهند، زیرا در بازدیدهای میدانی و ارزیابیهای صورت گرفته مشاهده میشود میانگین رعایت این توصیهها به کمتر از ۴۰ درصد رسیده و این موضوع بسیار خطرناک است.
وی تصریح کرد: اگر این روند تداوم یابد و وارد پیک جدید بشویم باید هزینه سنگینی بابت این موضوع بپردازیم.