فرمانده انتظامی استان با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون به ۶ هزار و ۹۰۷ نفر از هم استانیها خدمات مشاورهای ارائه شده و در این مدت ۸۶ درصد از پروندههای قضائی ارجاع شده به دوایر مشاوره و مددکاری سطح استان به مصالحه انجامیده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان شمالی، سردار علیرضا مظاهری فرمانده انتظامی خراسان شمالی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تا کنون ۴ هزار و ۵۸۷ پرونده قضائی در دوایر مشاوره و مددکاری کلانتریهای سطح استان منجر به مصالحه شده، مبارزه با آسیبهای اجتماعی و پیگیری برای رفع آن را دستور کار مراکز مشاوره بر شمرد.
سردار مظاهری با اشاره به اینکه آگاهی دادن به خانوادهها راز بقای تحکیم بنیان خانواده است، افزود: اگر چه خانواده یک نهاد کوچک اجتماعی است و از یک زن و مرد حادث شده است، ولی شرط بقای آن ایمان و معنویت گرایی اعضای خانواده و وجود عشق و محبت در آن است.
فرمانده انتظامی خراسان شمالی تصریح کرد: رسالت وجودی مشاوران در مراکز مشاوره و واحدهای مددکاری اجتماعی کلانتری ها، آگاهسازی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی است.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تا کنون ۵ هزار و ۳۰۹ پرونده به دوایر مددکاری کلانتریهای سطح استان ارجاع شده است، تصریح کرد: از این تعداد، ۴ هزار و ۵۷۸ پرونده معادل ۸۶ درصد به مصالحه انجامیده است.
این مقام ارشد انتظامی استان همچنین با اشاره به اینکه در طول این مدت تعداد ۶ هزار و ۷۳۲ پرونده در حوزه مشاوره خانوادگی مورد رسیدگی قرار گرفته، خاطر نشان کرد: در این راستا ۱۷۵ مورد مشاوره انتظامی توسط کارشناسان این حوزه به مراجعان ارائه شده است.
وی یاد آور شد: پروندههای زوجین دارای اختلاف و در شرف طلاق نیز علاوه بر ارجاع به کلانتریها به صورت جداگانه به مرکز مشاوره استان نیز ارجاع داده میشود.
سردار مظاهری همچنین ابراز امیدواری کرد که با توسعه و تقویت این واحد اجتماعی در کلانتریهای سطح استان و شناسایی و بکارگیری کارشناسان مجرب و مرتبط با این حوزه میتوان شاهد روند کاهش آسیب ها، معظلات و مشکلات خانوادهها در سطح جامعه باشیم.