ترافیک در سومین روز از تعطیلات نوروزی در محور کرج - چالوس سنگین است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز البرز، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز گفت: ترافیک از سد کرج تا گچسر، سنگین؛ از این نقطه تا کندوان، نیمه سنگین و از کندوان تا هزارچم نیز نیمه سنگین گزارش شده اما در سایر نقاط این محور تردد روان است.
محمودی افزود: ترافیک در آزادراه تهران-کرج از پایتخت تا عوارضی قدیم این محور، روان؛ از این نقطه تا کیلومتر بیست و پنج آزادراه، روان و از این نقطه تا شهر کرج نیز به همین صورت گزارش شده است.
وی گفت: ترافیک در آزادراه کرج - قزوین از ترمینال شهید کلانتری تا گلشهر نیمه سنگین گزارش شده و عکس آن روان است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز افزود: همچنین ترافیک در مسیر رفت و برگشت بین آبیک و طالقان روان است.
وی گفت: ترافیک بین نظرآباد و اشتهارد نیز در مسیر رفت و برگشت روان است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز از شهروندان خواست که سفر خود را به زمان مناسب تری موکول کنند تا به حجم ترافیک افزوده نشود.