کام شیرین خانواده ها با نان خوانساری در ایام نوروز
نان خوانساری شیرینی سنتی این شهر است که ۱۸۰ سال قدمت دارد و کام خانوادهها را در نوروز شیرین میکند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ ۱۵ قنادی در این شهرستان سالانه بیش از ۱۰۰ تن نان خوانساری در انواع ساده، کنجدی و شکری تولید میکنند و در بازار همچنین سراسر کشور عرضه میکنند.
برای تهیه این نان سنتی ابتدا شکر با زرده تخم مرغ مخلوط و سپس ماست و شربت و شکر و گلاب با آن ترکیب و در پایان آرد اضافه و پس از قالب زدن به مدت ۱۵ دقیقه در فر پخته و آماده میشود. در تهیه این شیرینی سنتی هیچ گونه افزودنی یا رنگ غیرمجاز استفاده نمیشود.