خواص پنیر با زیره
زیره با طبیعت گرم خود سردی طبیعت پنیر را خنثی می کند و مانع از ایجاد مشکلات گوارشی می شود .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، پنیر طی فرآیند تولید، مقدار زیادی از چربی خود را از دست داده و دارای طبیعتی سرد و تر است؛ بنابراین مصرف آن به تنهایی باعث بروز مشکلات گوارشی و نفخ میشود.زیره دارای طبیعتی گرم و خشک بوده و بادشکن، هضم کننده و مقوی معده است.از جمله مهمترین خواص زیره می توان به موارد زیر اشاره کرد :
رفع مشکلات گوارشی
زیره یک داروی سنتی برای رفع مشکلات گوارشی به شمار میآید؛ بنابراین ترکیب آن با پنیر، از نفخ شکم و سوء هاضمه جلوگیری کرده و باعث تسهیل در هضم غذا خواهد شد.
افزایش اشتها
مصرف پنیر با زیره باعث تقویت و گرم شدن معده شده و اشتها را افزایش میدهد؛ بنابراین برای افرادی که تمایل به چاق شدن دارند، مفید است.
پنیر زیره از انواع پنیر است که طعم و مزه منحصر به فردی دارد و وجود زیره و شوید در آن باعث تعدیل سردی پنیر شده و هضم آن را راحتتر میکند.