مدیر شرکت آب و فاضلاب: اصفهان همیشه در بخش صنعت پیشگام بوده و در صنعت آب و فاضلاب نیز توانستیم این پیشگامی را از اصفهان به سایر نقاط کشور توسعه دهیم.
وی گفت: برای نخستین بار در کشور موضوع جایگزینی پساب به جای آب شرب در صنعت نیز در استان اصفهان اتفاق افتاد که اقدام موثر و بزرگی بود.
آقای جانباز با اشاره به اینکه پساب بالقوه میتواند مخاطرات جدی زیست محیطی ایجاد کند، اما با بازچرخانی چندباره آب میتوانیم فرصت جدیدی به پساب بدهیم، افزود: شرکت آب و فاضلاب کشور تلاش داشته با اتکا به قراردادهای مدرن، سرمایه گذاران را جذب و تشویق کند تا در این بخش سرمایه گذاری کنند.
وی گفت: در یک دهه قبل کسی نمیتوانست تصور کند سرمایه گذار نیز سرمایه خود را در بخش فاضلاب سرمایه گذاری کند، اما اقدامات خوب و هماهنگ همکاران و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، موجب شد در این بخش هر موضوعی که به مجلس پیشنهاد دادیم با نگاه مثبت به آن پاسخ داده شود.
مدیر شرکت آب و فاضلاب کشور افزود: در برنامه ششم توسعه متکی براساس ماده ۳۷ قانون، باب سرمایه گذاری فراتر از قانون بودجه را باز کردیم و هم اکنون در آستانه تدوین برنامه هفتم توسعه، مواردی که احساس میکنیم با چتر قانون میتوانیم با همکاری بخش خصوصی سرعت دهیم تبدیل به مستندات کنیم تا در مرحله تدوین برنامه از ان استفاده شود.
آقای جانباز گفت: در سال آبی جاری (۱۳۹۹ - ۱۴۰۰) سال آبی بسیار سختی را در فلات ایران از جمله سد زاینده رود را پیش بینی میکنیم که کمترین بارش را داشته و تامین آب شرب بیش از ۵ میلیون نفر به آن وابسته است.
وی ادامه داد: اقداماتی مثل بازچرخانی آب در استان اصفهان منجر به حداقل استفاده از آب زاینده رود و حداکثر استفاده از پساب شود.
آقای جانباز از رسانهها خواست در تابستان ۱۴۰۰ برای اطلاع رسانی دقیق و مناسب به مردم این شرکت را همراهی کنند تا تابستان ۱۴۰۰ با کمترین مشکل به پایان برسد.