مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی: ۱۴۰ روستا در ساوه و زرندیه با اپراتورهای وب به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.
به گفته این مسئول، با شیوع کرونا و مجازی شدن آموزش ها نیز در راستای اجرای طرح هوشمندسازی، ۹۸ مدرسه روستایی در شهرستان ساوه به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.
خانم مهدوی از برقراری خدمات رومینگ بین اپراتوری در ۳۴ روستای شهرستان ساوه در دوران فعالیت دولت تدبیر و امید خبر داد و افزود: در ۳۴ روستا با سیم کارتهای همراه اول و به میزبانی شبکه ایرانسل امکان دسترسی به صوت و دیتا فراهم شده است.
مهدوی تصریح کرد: هدف از اجرای طرح رومینگ، استفاده بهینه و حداکثری اپراتورها از زیرساختهای یکدیگر برای برقراری ارتباط مناسب و پایدار در اقصی نقاط کشور است.
مدیر ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی، برنامه هوشمندسازی و اتصال به شبکه ملی اطلاعات مدارس را یکی از مهمترین اقدامات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برشمرد و گفت: در گام نخست طرح هوشمندسازی مدارس در روستاهای ۲ شهرستان ساوه و زرندیه به ترتیب ۲۵۲ و ۶۴ مدرسه به شبکه ملی اطلاعات متصل شدهاند، که از این تعداد ۹۸ مدرسه روستایی در ساوه و ۳۳ مدرسه روستایی نیز در زرندیه قرار دارد.
وی ادامه داد: این مدارس به مدت ۲ سال هر ماه از ۷۰ گیگ اینترنت رایگان بهرهمند هستند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی تصریح کرد: این طرح با هدف کاهش شکاف دیجیتال و توسعه خدمات بانکداری الکترونیک در مناطق روستایی و محروم کشور از برنامه های دولت تدبیر و امید محسوب می شود،
وی در پایان از نصب و راه اندازی تعداد چهار دستگاه خودپرداز از محل اعتبارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و توسط پست بانک در مناطق روستایی شهرستان های ساوه و زرندیه خبر داد.